Teorie velkého třesku: Na komediální hit naváže další seriál

Teorie velkého třesku: Na komediální hit naváže další seriál | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit další 1 obrázek
O čem bude nový seriál ze světa Sheldona a Penny pojednávat? Máme tipy.

Před časem společnost Warner Bros Discovery oznámila, že spojí svoje streamovací platformy HBO Max a Discovery+ do nové společné služby Max. Pro její podporu byla také oznámena řada nových seriálů, které služba má nabídnout.

Jedním z těch výraznějších je další seriál ze světa Teorie velkého třesku. Ten už stačil rozšířit Malý Sheldon, jenž si také vede velice dobře. Seriál o dospívání svérázného génia Sheldona Coopera momentálně vysílá 6. řadu a bude jich mít přinejmenším sedm, což rozhodně není pro seriály samozřejmostí.

Už tahle popularita naznačuje, že je o značku stále zájem, stejně jako fakt, že původní série byla historicky nejdéle vysílaným americkým sitcomem, který i v samém závěru držel pozici nejsledovanějšího komediálního seriálu svojí doby a skončil jen proto, že herci (především tedy představitel Sheldona Jim Parsons) už nechtěli ani navzdory nabízeným sumám pokračovat.

Zatím nemáme žádné podrobnosti o tom, co přesně by měl chystaný spin-off nabídnout, nicméně nejvíc se nabízí varianta, že někdo z hrdinů dostane samostatný seriál. Jak už bylo řečeno, Parsons už nechtěl pokračovat. Představitelka Penny Kaley Cuoco je extrémně vytížená řadou vlastních projektů, takže asi také nemá důvod vracet se do téže řeky. Návrat Leonarda (Johnny Galecki) bez ní by asi nedával velký smysl. Podobně kvůli neúčasti partnera nejspíš ostrouhá představitelka Amy Mayim Bialik. Nejpravděpodobněji se tak jeví seriál o Rajovi (Kunal Nayyar), o manželích Wolowitzových (Simon Helberg a Melissa Rauch) či o Stuartovi (Kevin Sussman). Případně může vzniknout nějaká kombinace.

Další variantou by bylo zaměřit se nějaké prostředí, které původní seriál často ukazoval: Například by se dal vybudovat seriál kolem obchodu s komiksy nebo kolem profesorského sboru univerzity, kde hrdinové bádali a učili. Anebo by podobně jako to udělal seriál Jak jsem poznal vaši matku mohla vzniknout dámská alternativa, tedy seriál, v němž by se vedle čtyř šprtek nastěhoval natvrdlý hezounek. Využít by k tomu šlo některou z vedlejších postav dosavadního seriálu, nebo vystavět obsazení úplně od nuly.

Jako hlavní autor se vrací Chuck Lorre, jenž je podepsaný jak pod Teorii velkého třesku, tak pod Malého Sheldona. Jakmile budeme vědět víc, dáme vědět.

Titulní foto je ilustrační, z Teorie velkého třesku

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Keoki | 10.05.2023 09:22
Petře, Petře... je třeba číst větu až do konce. Byl to nejdéle vysílaný americký sitcom, KTERÝ i v posledních řadách seděl na špici. Takže i když má Phily už za sebou 15 řad, tak se pravděpodobně nedrží na špici kýženého chartu.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest