Jen vraždy v budově: Hravá komedie ukázala teaser 3. řady

Jen vraždy v budově: Hravá komedie ukázala teaser 3. řady | Fandíme seriálům
Disney / Hulu
Zobrazit další 1 obrázek
Paul Rudd a Meryl Streep se připojí k vražedné šarádě Steva Martina, Martina Shorta a Seleny Gomez.

Divákům v Česku nabízí Disney+ velice příjemnou komediální sérii Jen vraždy v budově (Only Murders in the Building). Funguje jako pocta i parodie všemožným detektivkám a true crime sériím, přičemž zároveň nabízí vlastní napínavé vyšetřování. O ústřední dějovou kostru se opírá charakterní humor. Děj je zasazený do jednoho honosného bytového domu v New Yorku, který je obydlený rozmanitou sestavou nejrůznějších figurek. Těm vévodí vysloužilý herec Charles, věčně švorc divadelník Oliver a tajuplná mladá malířka Mabel. Různorodá trojka zprvu nemůže být rozdílnější, ale skrze společnou zvídavost a lásku ke kriminálním příběhům začnou vyšetřovat vraždu jednoho ze sousedů, točí o ní podcast a začínají navazovat hlubší přátelské pouto.

Ústřední trojku skvěle ztvárnili Steve Martin (který je zároveň spoluautorem seriálu), Martin Short a Selena Gomez. Průběžně je doplňovala celá řada hvězdných hostů, kteří nebudou chybět ani v řadě třetí. Na konci druhé série jsme se dozvěděli, že se děj v budoucnu posune v čase kupředu, do období, kdy Oliver po nějaké době opět režíruje divadelní hru a Charles v ní hraje. Ve hře vystupuje také Ben Glenroy, jenž se stává příští obětí vraždy.

Bena hraje Paul Rudd a ve třetí řadě bude živý. V čase tedy zřejmě poodstoupíme o krok zpátky, jak naznačuje nově zveřejněný teaser, kde sledujeme nacvičování představení. Teaser pro Jen vraždy v budově je po Malé mořské víle a Oppenheimerovi další ukázkou, jež byla uvedena během Oscarů. Krom Rudda se k obsazení třetí řady připojili také Meryl Streep, Jesse Williams a Ashley Park. Třetí řada se točí od letošního ledna a zatím přesně nevíme, kdy ji uvidíme.

Podklady a foto: Disney/Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu