American Horror Stories: Drobné strašení pokračuje

American Horror Stories: Drobné strašení pokračuje | Fandíme seriálům
FX / Disney
Zobrazit dalších 7 obrázků
Disney přináší čtyři zbrusu nové hororové příběhy pro příznivce „AHS“.

Kvůli stávkám, jež momentálně probíhají v Hollywoodu, byla 12. řada seriálu American Horror Story rozdělena na dvě části. Ta první měla pět epizod, které byly dovysílané 18. října. Fanoušci strašidelného světa Ryana Murphyho a Brada Falchuka nicméně nemusejí zoufat.

Zatím nevíme, kdy dorazí zbývající epizody pro regulérní 12. řadu, nicméně je tu alespoň více než slušná náhrada: Třetí řada American Horror Stories. Spin-off se od původní série liší tím, že úplně každá epizoda je samostatný příběh, samostatná povídka. Předchozí dvě řady, jež byly uvedeny loni a předloni, měly každá sedm a osm epizod. Ta letošní je má jen čtyři, zřejmě opět kvůli tomu, že natáčení přerušily hollywoodské stávky.

Epizoda Bestie (Nejlepší kámoš/ka) pojednává o mladé ženě, která po ztrátě matky najde na internetu tajuplného kamarádka (kamarádku). V epizodě Daphne znepokojivá umělá inteligence čím dál tím víc srůstá se svým uživatelem. Pak je tu povídka Tapeworm (Tasemnice), v níž je začínající modelka udělat naprosto cokoliv, aby ukojila svůj hlad po úspěchu. V epizodě Organ (Orgán) se zatraceně pokazí rande na slepo, domluvené skrze online aplikaci.

Ze známějších herců ve třetí řadě American Horror Stories vystupují Raúl Castillo, Emily Browning, Seth Gabel, Gwyneth Paltrow či Reid Scott. Všechny epizody jsou uvedeny naráz, 26. října. U nás American Horror Stories od první řady nabízí Disney+.

Podklady a foto: Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest