American Horror Story: Delicate – Nová porce strašení je tu

American Horror Story: Delicate – Nová porce strašení je tu | Fandíme seriálům
FX / Disney
Zobrazit dalších 9 obrázků
Bulvární ikona Kim Kardashian si vyzkoušela herectví. Seznamte se s celou strašidelnou sérií.

Ryan Murphy je k nezastavení. Málokdo má na triku tolik seriálových hitů, jako právě on. Jedním z největších je American Horror Story. Strašidelná antologie už nabídla divákům jedenáct klasických sezon a dvě řady povídkového spin-offu American Horror Stories. Ten letos v říjnu nabídne už třetí řadu, ale ještě předtím dorazí regulérní 12. řada hlavní série. Jmenuje se American Horror Story: Delicate a přináší moderní variaci na Rosemary má děťátko.

Protagonistkou příběhu je herečka Anna, která touží po Oscarovi, ale také po miminku. Brzy ale začne mít pocit, že se jí v tom vnější síly snaží zabránit. Je paranoidní, nebo ji skutečně někdo sleduje a hází klacky pod nohy? Když konečně otěhotní, tak záhy potratí. Zároveň ale stále má pocit, že uvnitř ní něco žije…

Annu ztvárnila Emma Roberts, jejího manžela Matt Czuchry. V dalších rolích vystupují Kim Kardashian, Cara Delevingne, Billie Lourd, Denis O'Hare, Leslie Grossman, Michaela Jaé Rodriguez nebo Zachary Quinto. Série vychází z románu Delicate Condition od Danielle Valentine. Spolu s Murphym řadu připravila Halley Feiffer.

American Horror Story: Delicate startuje na kanále FX ve středu 20. září. Stejně jako předchozí řady by i Delicate mělo záhy po premiéře v televizi zamířit na Disney+ (dospělá záložka Star). Pět epizod se má vysílat s týdenními rozestupy teď na podzim, zbylých pět epizod série potom v roce 2024.

Podklady a foto: FX / Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu