Fargo: Třetí série by mohla být poslední

Fargo: Třetí série by mohla být poslední | Fandíme seriálům
FX Networks
Seriál nebude vznikat za každou cenu, jen když budou mít tvůrci opravdu dobré nápady.

Fanoušci Farga čekali dva roky na novou, třetí sérii, která vyvrcholila minulý týden. Hlavní showrunner Noah Hawley ale naznačil, že se mohlo jednat o poslední díl celého seriálu.

Hawley prozradil fanouškům na festivalu ATX Television v Austinu, že jeho antologické drama už nemusí pokračovat. Prohlásil, že si nebyl ani v minulosti jistý, jestli vůbec vznikne druhá a třetí řada. Jednoduše pokud nevymyslí nový příběh, se kterým bude spokojený, tak třetí řada byla pro Fargo tou poslední.

Velmi populární scenárista, který dělá i za kritiky a fanoušky hojně opěvovaném novém seriálu Legion, vždy pracuje jen na jedné sérii. Jeho myšlenky směřují jen k deseti dílům a až poté, pokud ho napadne něco nového, co podle něj stojí za to, osloví stanici FX s novým nápadem.

Slova Hawleyho už dříve potvrdil také ředitel FX John Landgraf. Ten řekl v podstatě to samé, tedy pokud Hawleyho napadne něco stejně dobrého, jako byly doposud tři série, tak se něco může dít. V opačném případě to ale znamená konec.

Všechny tři série Farga byly kritiky hodně oceňované. První řada (2014) dokonce získala z pěti nominací dva Zlaté glóby – v kategorii za nejlepší minisérii nebo TV film a za nejlepšího herce v minisérii nebo TV Filmu (Billy Bob Thornton). Ve druhé sérii byl seriál nominován na tři ceny včetně dvou hereckých výkonů (Kirsten Dunst, Patrick Wilson). V poslední, třetí řadě byl hlavní hvězdou seriálu Ewan McGregor, který si střihl dvojroli.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu