Vikingové: Šestá řada je jistá

Vikingové: Šestá řada je jistá | Fandíme seriálům
History
Zobrazit další 3 obrázky
Více než dva měsíce před začátkem letošní páté řady byla oficiálně ohlášená ta šestá.

Stanice History si je svým seriálem Vikingové (Vikings) jistá. Zpočátku menší historický projekt mapující vikinský způsob život na pozadí příběhu Ragnara Lothbroka prošel od počáteční podoby obrovskou proměnou. Postupně narůstalo herecké obsazení i rozpočet a od čtvrté série se i zdvojnásobil počet epizod v jedné sérii z deseti na dvacet. Samozřejmě můžeme diskutovat o tom, zda se to na samotném seriálu nějak negativně nepodepsalo, ale z hlediska počtu diváků se mu daří (loni měl v průměru 7,8 milionu diváků na epizodu).

Proto zas tak nepřekvapuje rozhodnutí Vikingy ještě před začátkem aktuální páté řady obnovit i na šestou sérii, která bude mít opět dvacet dílů. S největší pravděpodobností se jí dočkáme ve druhé polovině příštího roku. Zajímavou informací je, že jednu z epizod by měla zrežírovat Katheryn Winnick, představitelka Lagerthy.

Jakýkoliv obsah těchto dílů je samozřejmě podmíněn událostmi, které přinese letošní série, jejíž premiéra je stanovená na 29. 11. Stručně připomeneme, že v ní můžeme mimo jiné očekávat rozpor mezi samotnými Vikingy, představení nové postavy anglického biskupa Heahmunda (Jonathan Rhys Meyers) či Bjornovu (Alexander Ludwig) druhou výpravu ke Středozemnímu moři.

Pro zkrácení čekání zatím níže přikládáme krátkou ukázku, v níž Ivar (Alex Høgh) před svými sourozenci zpytuje svědomí za zabití svého bratra Sigurda. Těšíte se na novou řadu Vikingů? A máte radost, že se jich dočkáme i příští rok?

Zdroj: HR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu