The Flash: Neživé věci ožívají v 6. epizodě

The Flash: Neživé věci ožívají v 6. epizodě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Barry Allen konečně potkává svého hlavního nepřítele.

Team Flash pátrá po člověku jménem DeVoe, který má mít vše kolem nově objevených metalidí na svědomí. Harrison Wells se kvůli tomu spojí se svými novými přáteli, ze kterých se vyklubou Wellsové z jiných zemí. Každý z nich je sice jedinečná, avšak naprosto nenormální osobnost. Již pátý metačlověk se objeví na scéně. Je jím Black Bison, která pátrá po posvátném náhrdelníku jejích indiánských předků. Ralph se zabydluje v týmu, dostává nový oblek v podobě velké plachty, ovšem upřednostňuje dopadení padouchů před ochranou nevinných, díky čemuž se dostává do konfliktu s Barrym. Joe a Barry se nakonec setkávájí s mužem jménem Clifford DeVoe, který však vůbec nevypadá jako superchytrý záporák.

V šestém díle The Flash lehce zvolňuje tempo a nejvíc se soustředí na dalšího metačlověka, který však není tentokrát moc zajímavý a jeho (její) působení snadno zapomenete. V pozadí vše řídí Thinker, který zde má konečně trochu delší konverzační scénu (asi půl minuty), ovšem v podání Neila Sandilandse stále působí zaraženě, nemastně a neslaně, zvlášť oproti své kolegyni Mechanic. Konec dílu, kde se ukazuje v civilu, však může na tuto postavu vnést trošku jiný pohled. Pokud však ne, bude se jednat zatím o nejméně zajímavého záporáka.

Co však drží díl nad vodou je nekončící smršť vtipů, zábavných situací (o ty se tentokrát postarali hlavně tři jiní Wellsové z jiných Zemí) a taky gagů. Povedené odkazy si v tomto díle vysloužily např. Pán Prstenů či Jurský Park. Musím uznat, že scenáristi se zatím opravdu činí a doufejme, že v této zábavné show nepoleví až bude příběh eskalovat. Barry Allen a jeho přátelé tak pokračují v příjemné a zábavné jízdě čtvrtou sérií, která slouží po sledování toporného Arrowa jako balzám na divákovu duši. 

Naše hodnocení
6/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu