Jessica Jones: 2. série má první synopsi a trailer

Jessica Jones: 2. série má první synopsi a trailer | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zdá se, že se nová série bude opět zabývat minulostí hlavní „hrdinky“. Známe datum premiéry.

Jessica Jones byl jeden z prvních seriálů z Marvel/Netflix produkce a uplynuly už 3 roky od první série. Příští rok dostaneme sérii s pořadovým číslem 2 a vzhledem k tomu, že se již dotočilo a The Punisher je již necelý měsíc venku, bude Jessica Jones pravděpodobně příštím vydaným seriálem od Marvelu. Nyní jsme dostali od serveru Digital Spy první synopsi, z které můžeme vyčíst, že se opět bude seriál zabývat minulostí ústřední hrdinky. Synopse zní takto:

„Soukromá detektivka z New Yorku Jessica Jones (Krysten Ritter) začíná dávat svůj život opět dohromady poté, co zabila svého mučitele, Kilgravea. Nyní je městem známá jako zabiják se superschopnostmi a nový případ ji přivede na cestu, na které je konfrontována svoji minulostí a musí přijít na to, kdo opravdu je a proč.“

Se synopsí se objevila také nová fotka, kterou si můžete prohlédnout v galerii. V první sérii se objevila záhadná společnost IGH, která má na svědomí placení nemocničních účtů Jessicy poté, co jako jediná přežila autonehodu, při které zemřeli její rodiče a bratr. Spekuluje se také, že IGH může být zodpovědná za její schopnosti a pravděpodobně bude daleko větší součástí příběhu ve 2. sérii. Představitelka Jessicy Krysten Ritter již dříve řekla, že seriál bude na prvním místě hodně osobní.

Vás ale určitě nejvíc zajímá první teaser trailer, který především připomíná, že Jessica je pořád ta stará, dobrá, nekompromisní Jessica. Upoutávka zároveň odhalila, že všechny epizody Netflix zveřejní 8.3. 2018!

Poté, co se spojila se členy Defenders proti většímu zlu, je načase, abychom se dozvěděli opět něco více o Jessice samotné. 2. sérii Jessicy Jones uvidíme v první polovině příštího roku na Netflixu a kromě Krysten Ritter se vracejí také Eka Darville jako Malcolm, Carrie-Anne Moss jako Jeri Hogarth, Rachael Taylor jako Trish Walker a David Tennant jako Kilgrave.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu