Star Wars Povstalci: Trailer pro posledních 7 epizod dorazil

Star Wars Povstalci: Trailer pro posledních 7 epizod dorazil | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Nový trailer je konečně tady. Objeví se jeden z nejvýraznějších Star Wars záporáků. K tomu nové informace o vysílání druhé poloviny série.

Minulý týden jsme vás informovali o blížícím se traileru pro druhou polovinu čtvrté série, který nyní konečně dorazil a připravil si pro nás jako vždy mnoho strhujících překvapení. První polovina traileru nám vesměs opakuje Ezrův příběh, v podobném duchu, jako trailer pro první polovinu této série. Pak už se jde tvrdě do akce a příběh pokračuje přesně tam, kde jsme minule skončili. Kanan spojí síly s ostatními a vydá se zachránit Heru, kterou drží na Imperiálním velitelství. Že to bude pořádná řežba, se můžeme přesvědčit v následujících záběrech. Bojovat se bude na všech frontách, přičemž do hry se v plné síle znovu dostanou Rukh a jeho pán, velkoadmirál Thrawn. Tyto události jsme ovšem tak nějak čekali. Co ale nečekal asi nikdo, je nový vzhled Kanana, který se zbavil většiny svých vlasů a vousů. Co si o této nové podobě Kanana myslíte, nám můžete sdělit v komentářích.

Nicméně největším, a zároveň nejvíce vítaným překvapením bylo, že se v traileru objevil samotný císař Palpatine! Na císaře Palpatina nás tento seriál snad s výjimkou třetí série postupně připravoval, ovšem před časem Dave Filoni tvrdil, že se Palpatina ve čtvrté sérii nedočkáme. Jeho skutečný seriálový debut je tak celkem hodně překvapivý, zároveň je ale velmi vítaný. Od první zmínky v médiích přes nám zahalený hologram tak nyní konečně uvidíme hlavního záporáka původní ságy v celé jeho kráse a podle všeho to vypadá, že dost výrazně zasáhne do děje. Trailer pro nové díly tak jako vždycky nezklamal a nyní musíme jen doufat, že i samotné epizody budou podobně nadupané.

A kdy se seriál vrátí? Minule jsme vás informovali o tom, že se má seriál vrátit 24. 2. Podle nejnovějších informací to ovšem vypadá, že se jej dočkáme o několik dní dříve, přesněji řečeno 19. 2., a pozor, měli bychom znovu dostat dvě epizody za sebou. Další dvě epizody dostaneme další týden, nicméně ten následující bychom měli dostat hned za sebou všechny tři poslední epizody, které ovšem dohromady nebudou mít něco málo přes 60 minut, ale rovnou 90 minut! Pokud jsou tedy tyto informace už konečně pravdivé, dáte mi asi všichni za pravdu, že to bude pořádná nálož!

Těšíte se posledních sedm epizod seriálu? A jak se vám líbil trailer? Dejte nám vědět v komentářích.                                         

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu