Titans: Objeví se v seriálu známý superzáporák?

Titans: Objeví se v seriálu známý superzáporák? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Jeden z největších Batmanových protivníků se může postavit mladým titánům.

Televizní adaptace komiksové série Teen Titans s jednoduchý názvem Titans, již nabrala hlavní obsazení, a momentálně se točí. Občas dostaneme castingové novinky o tom, že se hledá nějaká ta hostující role, a někdy jde o zajímavé kousky. Nedávno jsme tu měli informaci, že by se mohl objevit samotný Batman. Nyní to vypadá, že se objeví i jeden z jeho největších protivníků.

The Hashtag Show zveřejnil popis role, která by podle serveru mohla znamenat, že se v seriálu objeví Ra’s Al Ghul, jeden z Batmanových největších protivníků. Popis role zní takto:

„Muž, mezi 40 a 50 lety, latinská, indická či středovýchodní národnost, nebojácný, manipulativní a vysoce inteligentní, pro opakovanou hostující roli, pouze dobře rozpoznatelný obličej typu mladého Richarda Attenborougha.“

Pokud se Ra’s Al Ghulse skutečně objeví, by mohl patřit mezi hlavní záporáky Titans v seriálu vzhledem k tomu, že se jedná o opakující se roli. I když se jeho cesty křížily především s Batmanem, i s Teen Titans se v komiksech několikrát střetnul. Členem a vůdcem Titans je navíc Dick Grayson alias první Robin, který se dost možná s Rasem už někdy setkal. V seriálovém světě jsme ho již mohli vidět v serálu Arrow, kde ho ztvárnil herec Matt Nable.

Titans jsou hraná seriálová adaptace komiksových Teen Titans. Členy týmu budou Robin, Beast Boy, Raven a Starfire. Do hlavních rolí byli obsazeni Brenton Thwaites, Ryan Potter, Teagan Croft a Anna Diop. Seriál bude mít premiéru v roce 2018 na nové streamovací platformě od DC.

Zdroj: The Hashtag Show

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

kentaur5 | 11.02.2018 17:18
a nezabudnite na gotham
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu