Amazon chystá dva komiksy: O robotech a oživlé smrti

Amazon chystá dva komiksy: O robotech a oživlé smrti | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Zapomeňte na superhrdiny a zkuste něco nového. A hlavně netradičního!

Komiskové filmy byly kdysi nepochopeným subžánrem, který rozjeli tím správným směrem až první X-meni. A dnes tyto filmy boří tržební rekordy, čehož samozřejmě využily i televizní stanice, které začaly nasazovat na obrazovky své vlastní projekty, tedy seriály. Ovšem krom zajetých a všeobecně známých titulů od Marvelu nebo DC si většina lidí ani neuvědomuje, kolik dnes televizní studia komiksových seriálů vyprodukují. Protože ve všech svalnatí šašci v barevném kostýmu zkrátka neučinkují. Najdeme zde výjimky jako End of the F***ing Wolrd, Preacher, Lucifer, iZombie či nově oznámený seriál bratrů Russoových Deadly Class. A teď se podíváme na další nenápadný, leč nemálo zajímavý výlet do skvěta komiksů.

DC Universe: Co vše uvidíme na nové platformě pro DC seriály
 

A dostaneme hned dva naráz. Půjde o adaptace Transhuman a East of West od komiksového scenáristy a kreslíře Jonathana Hickmana. Ten v současnosti spolupracuje na vytváření nových sešitů od Marvelu, zároveň se ale může pyšnit i svojí vlastní komornější tvorbou. A tou jsou právě dva zmíněné tituly, které se rozhodl přivést na obrazovky Amazonu. První, Transhuman, vypráví příběh rozvedeného páru řídícího dvě konkurenční korporace, které lidem nabízí genetické a robotické vylepšení. A druhý, East of West, který sleduje smrt (ano, čtete správně), která se snaží v temném světě budoucnosti uchránit svoji žijící rodinu od apokalypsy.

Obě velmi ambiciózní „scifárny“ budou produkovat samotní spolupracovníci zmíněného Hickmana, a to Nick Dragotta pro East of West a J.M.Ringuet pro Transhuman. Oba jsou zároveň i kreslíři obou komiksů. Ale pomoci se nakonec dostane i od Roberta Kirkmana, populárního tvůrce Živích mrtvích. Ten bude na projkety dohlížet jako výkonný producent prostřednitvím své společnosti Skybound. A jako zarytý fanoušek tohoto tvůrce nemohu nic než tvrdit, že nikoho lepšího sehnat nemohli.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 09.05.2018 06:16
Tak to je skvělá zpráva, east of west je výborný, to druhé neznám ale hickman je skvělý autor....těším se
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu