Pán prstenů: Seriál napíše dvojice od Star Treku

Pán prstenů: Seriál napíše dvojice od Star Treku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Amazon chystá přivést k životu nehynoucí klasiku a začíná si vybírat tvůrčí tým. V galerii si prohlédněte fotky z natáčení trilogie Pán prstenů.  

Poslední novinky ohledně návratu do Středozemě, místa, kde se odehrával Pán prstenů, jsme dostali, když bylo ohlášeno, že se vydáme do mladých let hraničáře Aragorna. Dá se tedy předpokládat, že zde půjde především o dobré převyprávění a hlavně rozjetí jeho příběhu. Přeci jenom Amazon pořebuje nejdříve nalákat na kvalitní materiál a až poté ukázat něco epického, tak jako se stalo u Hry o trůny. A nyní je konečně známo, kdo tento vděčný materiál rozepíše na stránky scénáře. 

Pán prstenů: 10 adeptů, kteří by mohli hrát mladého Aragorna
 

Těmi dotyčnými bude scenáristická dvojice Patrick McKay a John D. Payne. Tito dva dlouholetí kamarádi spolu sepsali sci-fi blockbuster Star Trek: Do neznáma a... To je zatím vše. Ovšem zdá se, že tento kus těm dvěma pořádně rozjel kariéru, protože do budoucna jsou ohlášeni k očekávanému crossoveru jménem Godzilla vs. Kong a zatím nepojmenovanému čtvrtému Star Trek filmu. A teď si k tomu všemu můžou do životopisu připsat spolupráci na novém Pánovi prstenů. To nejsou špatné vyhlídky do budoucna. Což dokazují i ve svém kratičkém proslovu v tomto ohlášení: "Jsme naprosto nadšeni, že jsme se s Amazonem spojili, abychom toto přivedli znovu k životu. Cítíme se jako Frodo opouštějící Kraj s velkou zodpovědností v naší péči - je to začátek dobrodružství celého života."

Nezdálo by se, že by tito scenáristé neměli bohaté zkušenosti s velkými rozpočty, když jsou cpáni do takovýchto drahých produkcí (jen za práva k natočení seriálu bylo potřeba okolo 250 mega). Ale zda jsou schopni kvalitně převést na obrazovky útržek z Tolkienova díla, tím si zatím jist nejsem. Přeci jenom mají za sebou pouze jeden docela úspěšný velkofilm, který navíc byl nejslabší z celé Star Trek trilogie, a to k mému přesvědčení zkrátka nestačí. Ale i když mé obavy zcela nezmizely, neznamená to, že by se ještě zvětšily. A jak se nově ohlášení scenáristé zamlouvají vám? 

Abyste si zkrátili čekání, prohlédněte si v galerii sérii fotek z natáčení slavné trilogie Pán prstenů.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu