Co nabídne na podzim Česká televize?

Co nabídne na podzim Česká televize? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 118 obrázků
Řadu nových tuzemských a zahraničních seriálů, premiéry filmů, ale i novou řadu StarDance.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Zahraniční seriály a filmové premiéry

Kromě tuzemských seriálových titulů ČT chystá i několik zajímavých zahraničních novinek. V dabingu si budete moci vychutnat předloňského Mladého papežeJudem Lawem (Král Artuš: Legenda o meči) v hlavní roli. První série od italského režiséra Paola Sorrentina (Mládí) je jedním z nejlépe hodnocených seriálů roku 2016, tudíž není překvapivé, že se momentálně chystá druhá řada.

The New Pope: Sequel mladého papeže může věřit v hereckou moc
 

Dále se můžeme těšit na nejnovější adaptaci románu Vojny a mír, kterou natočila předloni stanice BBC v šestidílné podobě. Režie se ujal Tom Harper, jenž má za sebou seriály Misfits: Zmetci a Peaky Blinders. V hlavních rolích se představili Paul Dano (Švýcarák), James Norton (Hráči se smrtí) a  Lily James (Baby Driver). Klasicky se dočkáme i páté řady politického Domku z karet ještě za přítomnosti Franka Underwooda (Kevin Spacey). Život kubánského vůdce Fidela Castra nám ukáže dvojdílný Fidel od režiséra seriálu Až na konec světa Davida Attwooda. Skandinávské kriminální choutky uspokojí závěrečná čtvrtá řada Mostu a druhá řada thrilleru Okupace, na kterém se z pozice jednoho z tvůrců podílel Jo Nesbø.

Televizní premiéry se dočká loňský snímek KvartetoBarborou Polákovou (Instalatér z Tuchlovic) a Jaroslavem Pleslem (Úsměvy smutných mužů) v hlavní roli. Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota sice nedrží příběhově příliš pohromadě, ale neomšelých tragikomických dialogů nabízí snímek nepřeberně. Jako herce si můžete Miroslava Krobota vychutnat v žánrovém mixu Přes kosti mrtvých od polské režisérky Agnieszky Holland (Hořící keř).

Na ČT dorazí i poslední snímek Jana Němce (Démanty noci) Vlk z Královských Vinohrad. V rozpustilém snímku vystřihl hlavní roli Jiří Mádl (Vejška). Hereckou ikonu Emílii Vašáryovou uvidíme v československém dramatu Eva Nová.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Přes kosti mrtvých

20.04.2017 | Česko, Švédsko, Slovensko, Německo, Polsko
Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu