Gotham: Batman chce jít do střetu s Tučňákem a Hádankářem

Gotham: Batman chce jít do střetu s Tučňákem a Hádankářem | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Půjde Bruce Wayne v poslední sérii do boje proti dvěma neblaze proslulým padouchům?

Natáčení páté a poslední série seriálu Gotham již začalo, a tak se k nám dostávají první informace ze zákulisí. V nejnovějším rozhovoru byl David Mazouz, představitel Bruce Waynea a budoucího Batmana, dotázán, co by rád v poslední sérii viděl. David se vyjádřil, že by chtěl rozhodně mít více společných scén Tučňákem (Robin Lord Taylor) a Hádankářem (Cory Michael Smith). Konkrétně řekl, že s Tučňákem měl doposud pouze tři společné scény, s Hádankářem pak komunikoval pouze jednou a to ještě ke všemu přes sklo. Není se tedy čemu divit, že by David chtěl s těmito velkými padouchy strávit před objektivem víc času. Zda tomu tak bude, nebo ne, to už David dost určitě ví. Víme to ale i my?

Gotham: 5. řada bude extrémně zkrácená
 

S naprostou jistotou samozřejmě ne, nicméně šance, že se Bruce s těmito padouchy v páté sérii utká, je veliká. Ptáte se proč? Poslední série se má totiž hodně zaměřit na Brucův přerod v temného rytíře Gothamu. David se ve stejném rozhovoru k Brucovu vývoji vyjádřil přímo takto: „Stane se tím, čím se má stát“. Můžeme tedy s určitostí říct, že se v páté sérii dočkáme již nějaké verze nám známého Batmana. A vzhledem k tomu, že Tučňák a Hádankář si budou chtít rozšiřovat svá teritoria v chaosem zmítaném Gothamu, tak nějaký ten střet mezi nimi a budoucím Batmanem dříve či později určitě přijde.

Pátá série Gothamu započne své vysílání začátkem příštího roku s dosud neznámým počtem epizod. Stále se ovšem spekuluje, že epizod by nakonec mohlo být pouze deset, tak uvidíme. O všech novinkách ohledně páté série Gothamu vás budeme pravidelně informovat.  

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu