Legion: 3. série bude pro seriál konečná, a to ještě letos.

Legion: 3. série bude pro seriál konečná, a to ještě letos. | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Dobrá a špatná zpráva zároveň pro fanoušky originální komiksovky.

Legion patří mezi nejlepší seriály pod hlavičkou Marvelu, i když je spíše prací studia Fox. První dvě série si vysloužily dobrá hodnocení napříč kritiky i fanoušky, velebeno je především originální vizuální pojetí, skvěle propracované postavy a především naprosto bláznivý příběh plný skrytých významů, trefného symbolismu a šílených sekvencí. Oznámena byla třetí série, která má přijít ještě letos, avšak nevíme o ní žádné větší podrobnosti. Nyní však z úst ředitele televize FX, na které se Legion vysílal, přišly dvě zásadní zprávy.

Ta první je, že seriál po odvysílání třetí série skončí. Původně měly být pouze dvě série, nicméně kvůli lepšímu propracování příběhu se tvůrce Noah Hawley rozhodl seriál rozšířit i o třetí, žádné další plány však údajně pro seriál nebyly. Letošní konec tak byl prý plánovaný dopředu a nijak nesouvisí např. s čistkou seriálů na Netflixu.

Legion: Stanice FX vyjasnila osud 3. série
 

Tou druhou důležitou zprávou je, že třetí pokračování uvidíme letos v létě. Konkrétní měsíc zatím nevíme, nicméně alespoň tento náznak konečně vnáší trochu světla. První trailer bychom tak mohli očekávat někdy v dubnu či květnu, kde se určitě vyjasní i datum premiéry. Ať už to bude kdy chce, rozhodně se Legion zapíše mezi nejbizarnější ale zároveň nejoriginálnější komiksovky moderní doby.

Zdroj: The Wrap

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu