Stranger Things: Už dál nejsme v Hawkinsu, hlásá teaser oznamující čtvrtou řadu

Stranger Things: Už dál nejsme v Hawkinsu, hlásá teaser oznamující čtvrtou řadu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Atmosférická upoutávka slibuje, že už nebudeme trávit čas pouze ve známém městečku, ve kterém se odehrávaly první tři řady.

Upozorňujeme na mírné spoilery ze 3. série.

Ano, všichni bychom za to dali ruku do ohně, ale až do dnešního dne Netflix oficiálně nepotvrdil vznik čtvrté řady seriálu Stranger Things. Ovšem s ohledem na kultovní status, zástupy fanoušků, 31 nominací na ceny Emmy a to, že tahle pocta hororům a sci-fi filmů z osmdesátých let minulého století je aktuálně největším hitem od Netflixu, bylo jasné, že ta čtvrtá sezóna zkrátka přijde. 

Stranger Things: Postava s nejistou budoucností má smlouvu na 4. řadu
 

A je to tady. Netflix vypustil do světa teaser, který oznamuje čtvrtou řadu. Hned budeme krotit vaše nadšení, upoutávka neobsahuje záběry ze samotné nadcházející série. Fandové se dočkají potemnělé scény, která naznačuje, že městečko Hawkins rozhodně není v bezpečí. Nesmí samozřejmě chybět ikonická hudba a co je na teaseru asi nejzajímavější je oznámení, které dává vědět, že se podíváme i do jiných lokací než pouze do okolí Hawkinsu.

V tomto rádoby útulném městečku jsme v případě prvních tří řad trávili hodně času, ale to se zřejmě změní. Dá se tušit, že to má souvislost s tím, že jeden z hlavních hrdinů skončil na konci třetí řady v Sovětském svazu. Je tak možné, že se určitá část (a možná výrazná) bude odehrávat právě tam. 

Nebo může slogan naznačovat, že se vydáme i někam úplně jinam. Zatím je nám dovoleno jen a pouze spekulovat, protože informací o čtvrté řadě není zrovna velké množství. A vlnu dohadů jistě vyvolá i fakt, že v teaseru pozorný divák zaznamená hodiny, na kterých je čas za pět minut dvanáct. Ostatně, právě tyhle hodiny jsou novým profilovým obrázkem na sociálních médiích seriálu. Je tak více než jasné, že mají hodně velký význam. Jaký? Na odpověď si budeme muset počkat. Otázkou ovšem zůstává do kdy, datum premiéry čtvrté řady stále oznámeno nebylo.

Jen pro informaci, tvůrci Stranger Things bratři Dufferové se sice nechali slyšet, že Stranger Things budou mít čtyři nebo maximálně pět řad, ale Netflix je samozřejmě nechce nechat jít a tak došlo k uzavření smlouvy na další filmy a seriály. K tomu bratrské duo dodalo:

"Jsme naprosto nadšeni z našeho pokračujícího vztahu s Netflixem. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright a Matt Thunell (vedoucí pracovníci Netflixu, pozn. redakce) s námi a naším seriálem hodně riskovali - a změnili navždy náš život. Od prvního nástinu našeho seriálu až do premiéry Stranger Things 3, celý tým z Netflixu byl naprosto senzační, poskytoval nám všechny druhy podpory, rady a také nám dal kreativní volnost, o čemž jsme vždy snili. Nemůžeme se dočkat toho, až společně odvyprávíme další příběhy - samozřejmě počínaje dalším výletem do Hawkins."

Zdroj: SlashFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Spike | 01.10.2019 01:01
Už teď se nemůžu dočkat. Doufám, že se naše parta, vedená El, rozhodne (až se jí vrátí schopnosti) jít a zachránit Hoppera. Záchranná výprava do Ruska nebo do Upside Down by mohl být dost zajímavá. No a samozřejmě věřím, že budou opět muset zachránit nejen svoje městečko ale možná dokonce svět před zlem, které se skrývá v Upside Down. Samozřejmě jsem dost zvědaví na to, kam se všechny postavy posunou a jak se budou vyvíjet vztahy mezi nimi.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu