Boba Fett údajně dostane vlastní sérii, film nebo alespoň víc prostoru v The Mandalorianovi 3

Boba Fett údajně dostane vlastní sérii, film nebo alespoň víc prostoru v The Mandalorianovi 3 | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Ve druhé řadě The Mandaloriana se má prý objevit jeden ze známých klonových vojáků. 

Boba Fett se měl zprvu dočkat vlastního celovečerního filmu, jehož se měl ujmout režisér Kroniky Josh Trank. Ale po problematickém natáčení rebootu Fantastické čtyřky, jež v recenzích a kinech totálně vybouchla, raději podle vlastních slov od projektu dobrovolně odešel, protože cítil, že by jinak stejně dostal padáka. O několik let později bylo připojeno k projektu jméno Jamese Mangolda (Logan, Le Mans '66), ale pak přišel The Mandalorian a projekt zazdil.

Velký návrat legendárního námezdního lovce, jenž nešťastnou náhodou skončil v Návratu Jediho jako potrava pro Sarlacca na planetě Tatooine, má tedy přijít v seriálu druhé řady The Mandaloriana. To znamená, že se mu jeho domnělou smrt podařilo přežít, ale nevíme, v jakém stavu. Jakou úlohu ve druhé řadě přesně sehraje se zatím neví, ale můžeme spekulovat, že si jej třeba najme moff Gideon, aby vystopoval hrdinu Din Djarina s Baby Yodou. 

The Mandalorian: Ve 2. sérii se má objevit také Bo-Katan Kryze
 

Zdá se, že Boba Fett nebude součástí jenom druhé řady, ale má se objevit i v sérii třetí (už se na ní pracuje) a populární antagonista v ní má dostat mnohem větší roli. Pak je tu ještě zvěst, která tvrdí, že je ve vývoji projekt (seriál nebo film), který se zaměří čistě na Fetta. Takže třeba se námezdní lovec jednou svého spin-offu opravdu dočká. (Ale tuhle část zatím berte s rezervou, je brzy, vše se opět může změnit).

Z minula víme, že pod Bobovu helmu by se měl schovat Temuera Morrison, který si zahrál v Klonech útočí Bobova otce Jango Fetta, jenž byl předlohou pro bojové klony. A když už je řeč o klonech, tak ve druhém The Mandalorianovi se má údajně ještě objevit kapitán Rex. Ten vedl 501. legii vojáků v klonových válkách. Sloužil pod vedením Anakina Skywalkera a má vazbu i na Ahsoku Tano, jejíž přítomnost v seriálu máme také očekávat. Jelikož všechny klony měly Jangovu podobu, je logické, že Rexovi má propůjčit tvář Morrison, čili by měl v seriálu dvojroli.

Zdroje: FandomWire, The Direct, Nerdist

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu