The Mandalorian: Ve druhé řadě se vrátí ikonický Boba Fett

The Mandalorian: Ve druhé řadě se vrátí ikonický Boba Fett | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 12 obrázků
V roli oblíbené postavy se objeví představitel Jango Fetta z druhé epizody Star Wars - Klony útočí.

S každým novým únikem a každou novou informací o nové řadě Mandaloriana, která vyplave na povrch, vypadá připravovaná série stále zajímavěji a zajímavěji. Dost možná nejvíce vzrušujícím novým prvkem pak bude nejspíše návrat některých postav z předešlých filmů a seriálů. Už nějakou dobu kolují zvěsti o hrané verzi oblíbené Ahsoky Tano, nyní bylo pak odhaleno, že se na Disney+ v říjnu podívá jedna z ikonických postav celé ságy Star Wars, a to sice námezdní lovec Boba Fett.

The Mandalorian 2: Série přizvala výrazné režisérské osobnosti
 

Boba si svou premiéru odbyl už v roce 1980 v páté epizodě ságy Skywalkerů, Impérium vrací úder, přičemž se velice rychle, především díky své záhadné identitě a zajímavému designu, stal jednou z nejpopulárnějších postav celé značky. Jeho osud byl však zpečetěn už v Návratu Jediho, kdy se postava dočkala notoricky trapné a rychlé smrti, která pobouřila davy fanoušků po celém světě. Od té doby se o jeho návratu vedly četné spekulace, v jednu dobu měl Boba například dostat i vlastní filmový spin-off, ten byl však nakonec zrušen. Právě Mandalorian ho pak svým způsobem, vzhledem k tomu, že se točí kolem podobné postavy, měl nahradit.

Aktuálně se však zdá, že by seriálový hrdina žádnou náhradou za Boba Fetta být nemusel. Námezdní lovec by se totiž podle serveru The Hollywood Reporter měl přímo objevit ve druhé řadě. Svou smrt v šesté epizodě musel tedy přežít, Mandalorian se totiž odehrává až po událostech původní filmové trilogie. Role by se podle všeho měl ujmout Temuera Morrison, který ztvárnil Jango Fetta, jehož je Boba klonem, ve snímku Klony útočí. Jakou úlohu v nové řadě přesně sehraje v tuto dobu není jasné.

Co říkáte na návrat Boba Fetta? Napište nám do komentářů.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Mysule | 14.05.2020 11:48
Však já nepopírám, že mohl ze sarlacca vylézt. Ale ten hype kolem něho existoval vždycky, i v té fázi, kdy o něm nebylo známo nic víc, než že vypadal cool. Takže když už jeho přežití přesunou z legend do oficiálního kánonu, tak ať to stojí za to a pořádně ho využijou.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu