Star Wars: Dostane Jannah vlastní minisérii?

Star Wars: Dostane Jannah vlastní minisérii? | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Představitelka Jannah ze Vzestupu Skywalkera prozradila, že by si přála, aby postava dostala vlastní spin-off.

Minimálně v tuto dobu to vypadá, že se svět Star Wars bude v příštích letech ve velkém přesouvat na televizní obrazovky. Do budoucna se samozřejmě chystají i klasické celovečerní snímky, zejména po loňském úspěchu Mandaloriana však v poslední době stále více slýcháme o nových seriálech. Hned několik z nich pak bude zpracovávat samostatné příběhy některých oblíbených postav z filmů, ať už to je Obi-Wan Kenobi nebo Cassian Andor. Tento výčet pak velice pravděpodobně nebude konečný. Otázkou ale samozřejmě je, která postava přesně by se mohla vlastního projektu dočkat dále.

Jasnou představu o tom má alespoň Naomi Ackie, která doufá, že by svůj vlastní spin-off mohla někdy v budoucnu dostat postava bývalé stormtrooperky Jannah, kterou si herečka zahrála v menší roli v loňském Vzestupu Skywalkera. Uvedla to v nedávném rozhovoru.

The Mandalorian: Na druhé řadě se navzdory koronaviru stále pracuje
 

Hraní Jannah jsem milovala, protože je silná a odvážná. Je to jedna z prvních hlavních černošských ženských postav ve vesmíru Star Wars za posledních 41 let a v tom jsem cítila důležitost.” Dále herečka doplnila: „Jannah byla úplně novou postavou a líbí se mi, jak se celé univerzum Star Wars rozpíná. Jannah by podle mě mohla dostat vlastní spin-off. Má velice bohatý příběh, o kterém mi J.J. (Abrams - režisér filmu, pozn. redakce) řekl, a budoucnost, o které zatím nic nevíme.” Svou odpověď zakončila řečnickou otázkou: „Je dlouho ztracenou dcerou Landa?”

Ačkoliv se dosud žádné věruhodné zprávy o tom, že by se Jannah měla vlastní série dočkat, neobjevily, tak minimálně na základě hereččiny zmínce o bohatém příběhu, by pro ni nějaký prostor určitě byl. Dokud ale nebudou práce na projektu potvrzené, tak nelze dělat nic jiného, než spekulovat. Oficiálního potvrzení se však aktuálně dočkal jiný Star Wars seriál, a to sice nedávno odhalený projekt zaměřený převážně na ženské hrdinky, na kterém se podílí autorka seriálu Ruská panenka, Leslye Headland. Po hollywoodských zpravodajích vznik seriálu potvrdil také přímo Lucasfilm.

Nakonec se můžete podívat na nové video, které detailně rozebírá tvorbu souboje Ahsoky Tano a Dartha Maula ze seriálu Clone Wars. V galerii pak najdete nové umělecky ztvárněné plakáty k původní trilogii Star Wars.

Zdroje: Digital Spy, Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Mysule | 07.05.2020 12:53
Vždyť je to úplně okrajová postava, jedna z mnoha zběhlých trooperů. Co je na ní tak fascinujícího a vyjímečného, že by měla mít vlastní seriál? Jo, vlastně je to žena a není bílá, tak to je samozřejmě nutné jí věnovat minimálně 3 řady seriálu po 20 epizodách a filmovou trilogii! :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu