StarDance 11: ČT oznámila kompletní sestavu soutěžících

StarDance 11: ČT oznámila kompletní sestavu soutěžících | Fandíme seriálům
ČT
Zobrazit dalších 11 obrázků
Jaké známé osobnosti uvidíme v jedenácté řadě StarDance?

Oblíbená taneční soutěž StarDance se vrátí na obrazovky letos na podzim. Česká televize právě odhalila zvučná jména soutěžících a také možná koronavirová opatření, kterými se bude jedenáctá sezóna odlišovat. V desítce slavných tváří mají převahu herci. Z herecké profese se do role tanečníků převtělí Jan Cina (Herec), Pavel Trávníček (Tři oříšky pro Popelku), Zděnek Godla (MOST!) a herečky Simona Babčáková (Comeback) a Marika Šoposká (Ordinace v růžové zahradě). Dalšími soutěžícími jsou farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a krasobruslař Tomáš Verner.

Marie Terezie: V dubnu se začne natáčet finální díl historické minisérie
 

Role moderátorů se nepřekvapivě ujme osvědčená dvojice Tereza Kostková a Marek Eben. Zatím je otázkou, jakou podobu bude jedenáctá sezóna StarDance mít a zda se bude moci natáčet před živým publikem. Generální ředitel ČT Petr Dvořák se vyjádřil k možným koronavirovým opatřením takto: „Když jsme se při posledním finále loučili s diváky a vyhlásili roční pauzu, nečekali jsme, v jak složité době budeme vstupovat do jedenácté řady. Nyní existuje hned několik scénářů, jak bude nový ročník probíhat. Sledujeme situaci i v zahraničí, například na BBC se soutěž konala loňský podzim bez diváků, změny se týkaly moderace i poroty. My stále ale doufáme v živé publikum, budeme ale pečlivě postupovat podle platných bezpečnostních opatření. Co ale mohu slíbit, že se opět budeme snažit o neopakovatelnou atmosféru, jakou oplývá každý ročník.

Tanečním parketem budou známé osobnosti provázet vítězové předchozích sezón Kristýna Coufalová, Veronika Lálová, Lenka Nora Návorková, Dominik Vodička, finalisté Marek Dědík, Michal Necpál a Tereza Prucková Bufková a nováčci z posledních řad Adriana Mašková, Robin Ondráček a Martin Prágr. Dvacet účastníků zatím netuší, s kým utvoří soutěžní páry. Soutěžní dvojice budou oznámeny až na konci června.

Zdroj a podklady: ČT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu