Nova si na léto připravila nový seriál Co ste hasiči!, premiérové Marvelovky a pravidelné reprízy

Nova si na léto připravila nový seriál Co ste hasiči!, premiérové Marvelovky a pravidelné reprízy | Fandíme seriálům
Nova
Zobrazit dalších 13 obrázků
Stanice Nova si na letní prázdniny připravila zbrusu nový seriál, o čem bude?

Televize Nova odhalila program na letní prázdniny. Oproti předchozím letům je letošní programové schéma vcelku nadupané. Diváci se mohou těšit mimo jiné na nový seriál Co ste hasiči!, televizní premiéry filmů od Marvelu či reprízy komediálních seriálů Comeback a Hospoda.

Love Island: Populární reality show z Británie míří na Novu a Markízu
 

Pondělní večery budou patřit reprízám krimi seriálu Kriminálka Anděl a po ní přijde na řadu fotbalová komedie Okresní přebor. Úterní večer po televizních novinách opět zahájí kriminálka, tentokrát šumavská Policie Modrava a po ní Nova uvede dva díly Comebacku za sebou. Středy stejně jako během ostatních období roku budou patřit reality-show. Nova uvede reprízy Výměny manželek, na které navážou stejně jako v úterky dva díly Comebacku. Čtvrteční večery budou opět náležet Kriminálce Anděl.

Páteční večer bude ve znamení premiérového seriálu Co ste hasiči! zasazeného na český venkov. Seriál bude sledovat sbor dobrovolných hasičů v čele s přímočarým velitelem s tváří Petra Rychlého (Ordinace v růžové zahradě) a odlehčeně nahlížet do sousedského života obyvatel vesnice Horní, která je plná svérázných postaviček. Hasičský sbor musí čelit zkorumpovanému starostovi (Václav Kopta), jenž se snaží hasiče v Horní zcela zrušit.

Nova
Petr Rychlý v seriálu Co ste hasiči!

V dalších rolích se představí Jaromír Nosek (Vyprávěj), Jana Bernášková (sKORO NA mizině), Martin Pechlát (Případ mrtvého nebožtíka), Nela Boudová (Vyprávěj), Lucie Benešová (Slunečná), Pavel Nový (Bába z ledu) anebo Roman Vojtek (Všechny moje lásky). O scénář se postaral Rudolf Merkner, jenž pracoval na filmech Bobule, Rafťáci či na seriálu Vyprávěj. První díl Co ste hasiči! Nova odvysílá 9. 7. od 20:20. Úvodní díl bude o týden dříve k dispozici na službě Voyo.

Víkendy budou patřit filmům. Sobotní večery budou ve znamení komiksových snímků ze světa MCU. Nova uvede filmy Avengers: Age of Ultron, Captain America: Občanská válka nebo televizní premiéry snímků Avengers: Infinity War, Ant-Man a Wasp a Avengers: Endgame. Všední dny v podvečer Nova klasicky nahradí Ulici reprízami seriálu Hospoda.

Foto a podklady: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu