Gotham: Poison Ivy bude znovu přeobsazena

Gotham: Poison Ivy bude znovu přeobsazena | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
K tomu shrnutí minulé epizody a promo video k té následující.

Než se pustíme do rozborů epizod seriálu, přinášíme vám čerstvou novinku, která se týká nečekaného oznámení ohledně přeobsazení Poison Ivy. Tato postava již byla jednou přeobsazena (původně ji hrála velmi mladá herečka Clare Foley). V minulé sérii mladá Ivy při jedné nešťastné události mnohem rychleji dospěla a tam se pak role ujala Maggie Geha. Nutno říct, že právě od té doby si diváci tuto postavu skutečně oblíbili, jednak kvůli jejímu dějovému posunu a pak také kvůli velmi dobrému hereckému výkonu nové představitelky. A také samozřejmě kvůli tomu, že Maggie je zkrátka kočka. Přeobsazení této herečky je tak pro všechny více než překvapivé. Proč k němu tedy vlastně došlo?

Důvodem prý nejsou vůbec žádné rozpory mezi studiem a herečkou, nýbrž jde pouze další vývoj této postavy. Pokud si totiž vzpomeneme na poslední chvíli, kdy jsme se s Ivy setkali, bylo to v momentě, kdy i přes varování vypila několik lahviček zatím blíže neobjasněných lektvarů, přičemž právě to ji zřejmě opět změní k nepoznání. A kdo si ji tedy nyní zahraje? Role Poison Ivy se ujme herečka Peyton List, kterou můžete znát ze seriálu The Flash jako Golden Glider. Fotku nové představitelky si můžete prohlédnout dole v galerii. Do komentářů nám pak můžete napsat, jak se vám líbí a co na přeobsazení říkáte. Poison Ivy by se měla do seriálu vrátit někdy v druhé polovině čtvrté série.

Nyní tedy již k epizodám seriálu. Minulé epizodě opět kraloval nový záporák Profesor Pyg a musí se uznat, že mu to šlo sakra dobře. Oblbnout totiž nejen celou gothamskou policii, ale i Tučňáka, to už chce kuráž a talent. Vývoj mezi Gordonem a Bullockem byl také velmi dobře zpracovaný. Je zajímavé, že se Bullock dostává nyní do jakési antagonistické pozice, ve které byl v prvních dílech seriálu, naopak Gordon se v závěru díky svému hrdinskému činu posunul blíž ke své budoucí kariéře komisaře. Jak to ale s nimi bude nyní? Stanou se z nich brzy zase parťáci jako dřív, nebo se z nich naopak stanou rivalové, kterými více méně byli na začátku první série? To určitě zajímá nás všechny. V poslední řadě je pak dobré zmínit Bruce Waynea, který v minulé epizodě skvěle válel. Jeho dějová linka byla velmi dobře promyšlená a zpracovaná, navíc v závěru také celkem vtipná. Je celkem jisté, že ať se Bruce následující den probudí kdekoliv, bude mít zaručeně svoji první velkou kocovinu. A co všechno nás čeká příště?

V následující epizodě uvidíme další vývoj mezi Gordonem a Bullockem, hlavní dějová linka se nicméně vrátí k dvojici Hádankář a Grundy. Ti si mezitím vydobyli své jméno v zápasnickém klubu a jejich pověst tak začíná růst. O tom se doslechne i Tučňák, což povede k tomu, že se do klubu dostanou i Selina, Tabitha a Barbara. Všechny pak budou překvapeny, především pak Tabitha, až uvidí, že Grundy je Tabithin bývalý přítel Butch. Vše pak ještě bude nabývat na intenzitě, když se Tabitha a Grundy dostanou spolu do ringu. Jak tohle dopadne? To uvidíme již v pátečních ranních hodinách našeho času v epizodě Stop Hitting Yourself. Těšíte se na další epizodu? A co říkáte na další přeobsazení Poison Ivy?

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Fimi. | 07.11.2017 11:36
SAS tak to mě vůbec nenapadlo... děkuju
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu