Titans: V seriálu se objeví další komiksové postavy

Titans: V seriálu se objeví další komiksové postavy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Obrovský démon či pružná dívka se objeví v seriálové adaptaci Teen Titans.

Hraná adaptace Teen Titans s názvem Titans již nabrala své hlavní postavy a představila jednoho ze záporáků. Stále se však objevují nové a nové castingové zprávy či novinky, které potvrzují, že v seriálu uvidíme skutečně velké množství postav známých z komiksů. Naposledy se objevily zprávy o tom, že by se mohl objevit samotný Batman, případně jeden z jeho největších nepřátel Ra’s al Ghul. Již dříve se hledala představitelka Wonder Girl a nově se tak dozvídáme o dalších postavách, které se objeví.

Tak za prvé, kreativní šéf DC Geoff Johns potvrdil, že se objeví Doom Patrol. To je tým hrdinů, do kterého patří The Chief, Elasti-Girl, Robotman a Negative Man. Dvě z těchto postav jsou dokonce již obsazené. Vůdce týmu Dr. Nilesa Cauldera aka Chiefa si zahraje Bruno Bichir (seriály Narcos, Nezvěstná), jehož postava je popsána jako „zběhlá ve zdravotnictví a vědě“. Elasti-Girl, občanským jménem Ritu Farr, ztvární herečka April Bowlby (seriály How I Met Your Mother, Big Bang Theory).

The Hashtag Show dále informuje o tom, že se hledá představitelka role jménem Monica Saini indické národnosti. Podle serveru se může jednat o postavu Solstice, jež je dcerou dvou archeologů záhadně ztracených při jednom z výkopů. V komiksech se poprvé objevila v roce 2010, má blízko k již zmíněné Wonder Girl a mezi její schopnosti patří létání a různá kontrola světelných částic.

Další postava, která by se mohla objevit, rozhodně zní zajímavě. Popis role zní: „Muž mezi 30-40 lety jakékoliv národnosti, charismatický vedoucí kultu, který se snaží obnovit svoji rodinu“. Podle serveru Titans Podcast se může jednat o Trigona. To je v komiksech ohromný démon, který na sebe může vzít i lidskou podobu a hlavně otec Raven, jedné z hlavních postav a členky týmu Titans. Podle zpráv by se mohl objevit jako záporák v posledních dvou dílech série.

Tak jako tak to vypadá, že uvidíme spoustu komiksových postav a zřejmě se o několika dalších ještě v budoucnu dozvíme.

Titans jsou hraná seriálová adaptace komiksových Teen Titans. Do hlavních rolí byli doposud obsazeni Brenton Thwaites jako Dick Grayson / Robin, Anna Diop jako Starfire, Teagan Croft jako Raven a Ryan Potter jako Garfield Logan / Beast Boy. Do vedlejších rolí byli zatím obsazeni Alan Ritchson jako Hawk, Minka Kelly jako Dove, Bruno Bichir jako Chief a April Bowlby jako Elasti-Girl. Do neznámé role pak Seamus Dever. Titans uvidíme někdy tento rok na nové streamovací platformě pro DC seriály.

Zdroje: EW, Deadline, Geoff Johns, The Hashtag Show, Titans Podcast

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu