Slavné cameo: TOP 10 případů, kdy se hostování celebrit povedlo

Slavné cameo: TOP 10 případů, kdy se hostování celebrit povedlo | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Camea slavných osobností odjakživa přitahovala pozornost, a tak není velkým překvapením, že úspěšné seriály jsou plné návštěv "slavných". 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Ed Sheeran (Hra o trůny)

Hodně zajímavé cameo si střihl britský zpěvák Ed Sheeran, který propůjčil svůj skvělý hlas svému oblíbenému seriálu a nazpíval krátkou písničku o zlatém rodu Lannisterů. I když se objevil jen na pár minut, řada z nás jistě stihla ocenit jeho umělecký příspěvek, který dozajisté obohatil kulturu Západozemí.

Zajímavé je, že se k tomuto cameu vyjádřil v červnu představitel Hodora ze Hry o trůny, Kristian Nairn, a z jeho slov je jasné, že ze zpěváka přiliš nadšen nebyl. Řekl: "Nejsem příznivce camea ve Hře o trůny. Nelíbí se mi to. Myslím si, že je to hloupé. Prostě mi přijde, že vás to z toho světa vytrhává. Zvláště pak Ed Sheeran. Pomyslel jsem si: Proč je tady Ed Sheeran? Chci říct, Ed Sheeren je báječný. Je to skvělý chlap, skvělý hudebník, ale proč je ve Hře o trůny? Neříkám, že nejsem fanoušek Eda Sheerana. Nechci být netaktní, jen nejsem fanoušek tohoto camea. A také si myslím, že by se mnou většina lidí souhlasila. Bylo obrovské vytržení do reality. Je to něco jako: Cože? COŽE? Je to fantasy show. Všichni jsme jí pohlceni, trávíme s ní tolik času, investovalo se do ní tolik peněz a vyčerpalo se tolik kreativního talentu, a v tom všem se najednou objeví popová hvězda? Cože?"

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Lamarr | 19.08.2018 18:46
Hohooo Christopher Reeve ale nemal len maly stek ale bol dolezita postava :) na smallville som vyrastal a dr. Swann spolu s Luthorovcami, Teagueovcami a Queenovcami patril do zoskupenia Veritas ktore sasnazilo najst "travelera" ale nasli Doomsdaya.. prave Reeve respr Swann patril medzi moje oblubene postavy ako viedol Clarka a usmernoval ho. No a Lionel Luthor z Earth2 to bola pecka! Ci vzkrieseny Lex transplantovany a poskladanym zo svojich klonov z Cadmus lab.. to boli casy! Dnesne CW serialy su po technickej stranke lepsie ale obsahovo nesiahaju mytologickym epkam zo Smallville ani po clenky. Jasne smallville mal aj vatu ale to maju aj v supernatural.. kazdopadne Reeve dakujem! Bol si super!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu