Slavné cameo: TOP 10 případů, kdy se hostování celebrit povedlo

Slavné cameo: TOP 10 případů, kdy se hostování celebrit povedlo | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Camea slavných osobností odjakživa přitahovala pozornost, a tak není velkým překvapením, že úspěšné seriály jsou plné návštěv "slavných". 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Brad Pitt (Přátelé)

Žádný seriál se nemůže pochlubit prestižnějším výkvětem celebrit, než jeden z nejlepších sitcomů všech dob - Přátelé. Bruce Willis, Julia Roberts, Jean-Claude Van Damme, Danny de Vito a spousta dalších. Ve většině z těchto případů nebylo potřeba žádné velké přemlouvání, mnoho slavných tváří doslova skočilo po příležitosti být součástí nadčasové klasiky. Trošku jiná byla cesta Brada Pitta. Ten byl, jak je celosvětovým tajemstvím, v době natáčení seriálu manželem Jennifer Aniston, což dává jeho cameu při pohledu zpět pořádně pikantní příchuť. Na střední byla totiž jeho postava Willa předsedou klubu „Nenávidíme Rachel“ a soudě podle hloubky jeho mindráků se z toho Will nevyhrabal do dneška.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Lamarr | 19.08.2018 18:46
Hohooo Christopher Reeve ale nemal len maly stek ale bol dolezita postava :) na smallville som vyrastal a dr. Swann spolu s Luthorovcami, Teagueovcami a Queenovcami patril do zoskupenia Veritas ktore sasnazilo najst "travelera" ale nasli Doomsdaya.. prave Reeve respr Swann patril medzi moje oblubene postavy ako viedol Clarka a usmernoval ho. No a Lionel Luthor z Earth2 to bola pecka! Ci vzkrieseny Lex transplantovany a poskladanym zo svojich klonov z Cadmus lab.. to boli casy! Dnesne CW serialy su po technickej stranke lepsie ale obsahovo nesiahaju mytologickym epkam zo Smallville ani po clenky. Jasne smallville mal aj vatu ale to maju aj v supernatural.. kazdopadne Reeve dakujem! Bol si super!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu