Slavné cameo: TOP 10 případů, kdy se hostování celebrit povedlo

Slavné cameo: TOP 10 případů, kdy se hostování celebrit povedlo | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Camea slavných osobností odjakživa přitahovala pozornost, a tak není velkým překvapením, že úspěšné seriály jsou plné návštěv "slavných". 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Christopher Reeve (Smallville)

Na předávání pochodně ze starší na mladší generaci je vždycky něco vznešeného a majestátního. Nejinak tomu bylo i v případě nejslavnější komiksové postavy studia DC – Supermana. Období, kdy byl Clark Kent pouze Clarkem Kentem – dospívajícím mladíkem z Kansasu, který teprve začínal poznávat své schopnosti a zodpovědnost s nimi spojenou - zaznamenává seriál Smallville. Krátké, ale extrémně smysluplné cameo zde učinil Christopher Reeve, který se snaží v dojemné scéně inspirovat mladého Clarka a dodat mu sebevědomí. Již zesnulý herec totiž celosvětově proslul právě rolí původního Supermana z konce 70. let. Jeho výkon je do dnešních dnů všeobecně považován za nejlepší ztvárnění komiksového legendy.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Lamarr | 19.08.2018 18:46
Hohooo Christopher Reeve ale nemal len maly stek ale bol dolezita postava :) na smallville som vyrastal a dr. Swann spolu s Luthorovcami, Teagueovcami a Queenovcami patril do zoskupenia Veritas ktore sasnazilo najst "travelera" ale nasli Doomsdaya.. prave Reeve respr Swann patril medzi moje oblubene postavy ako viedol Clarka a usmernoval ho. No a Lionel Luthor z Earth2 to bola pecka! Ci vzkrieseny Lex transplantovany a poskladanym zo svojich klonov z Cadmus lab.. to boli casy! Dnesne CW serialy su po technickej stranke lepsie ale obsahovo nesiahaju mytologickym epkam zo Smallville ani po clenky. Jasne smallville mal aj vatu ale to maju aj v supernatural.. kazdopadne Reeve dakujem! Bol si super!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu