Daredevil: Třetí sezona se má začít točit ještě letos

Daredevil: Třetí sezona se má začít točit ještě letos | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Charlie Cox se v interview rozpovídal o začátku natáčení třetí řady seriálu o Ďáblovi z Hell´s Kitchen.

O tom, že třetí sérii Daredevila dostaneme, víme už od té doby, co byla oznámena na loňském Comic-Conu v San Diegu. Od tohoto oznámení se však po jakýchkoliv dalších informacích země slehla, začaly se natáčet seriály jako The Defenders, Punisher a druhá řada Jessicy Jones, a stále více a více se schylovalo k tomu, že na třetího Daredevila si asi budeme muset pár let počkat. Netflix ale podle všeho plánoval zrychlit svoji produkci Marvel seriálů už delší dobu a letos tento plán zřejmě konečně přichází k životu. 2017 je totiž prvním rokem, kdy Marvel hodlá uvést na online videopůjčovnu hned tři televizní série. Iron Fist se probojoval na obrazovku asi před měsícem, už v létě se dočkáme týmovky The Defenders, trochu později v roce Punishera. A potom podle nové zprávy nejspíš Netflix Marvelem také nehodlají zahálet.

Představitel hlavní postavy, Matta Murdocka, čili Daredevila, Charlie Cox, se totiž před několika dny uvolil k rozhovoru pro rádio, kde byl na třetí sezonu svého seriálu přímo dotázán. Redaktorům odpověděl: "Na tom budu pracovat ke konci tohoto roku. Vrátíme se a uděláme to.“ Podle samotného ústředního herce, který musí s hlavními tvůrci seriálu úzce pracovat, tedy natáčení třetí řady začne už letos. Jelikož před pár dny spustila kamery i druhá sezona Jessicy Jones, Daredevil bude s premiérou pravděpodobně další na řadě a jeho návrat tedy uvidíme už příští tok

Svoji titulní roli si samozřejmě zopakuje Charlie Cox a spolu s ním se určitě vrátí i jeho dva parťáci - Foggy (Elden Henson) a Karen (Deborah Ann Woll). Jinak o třetí řádě nevíme vůbec nic. Žádné potenciální příběhy, žádné případné nové postavy, ani kdo by za sérii mohl zodpovídat a pracovat na ní jako showrunner. Teoreticky můžeme spekulovat snad jen o tom, že by v seriálu The Defenders konečně mohla být poražena organizace The Hand. Daredevil by se pak mohl vydat nějakým úplně novým směrem.

Co byste rádi viděli v třetí sezoně vy? V jaké nové postavy doufáte či příběhy doufáte?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 7

filozof | 15.04.2017 05:24
Cekal jsem ze to nekdo rekne. V komiksu ten oblek vypada asi desetkrat lip protoze nema takovy hnusny odstin.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu