Sin City se přesouvá do televize

Sin City se přesouvá do televize | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Po klesajícím diváckém zájmu v kinech se místo třetího filmu dočkáme seriálového restartu. Vše bude jinak.

První Sin City osobně hodnotím celkem pozitivně a považuji ho za lehce nadprůměrnou záležitost, která je na poprvé fajn podívanou. Ale nemám zapotřebí si ji pustit znovu. Druhé Sin City už u mě ale spadlo kvalitativně velkým skokem dolů. (A když se podíváte na recenze, tak nejde o nijak ojedinělý názor). A tak jsem v podstatě rád, že se chystá nové uchopení, trochu jiným stylem.

Série grafických komiksů Franka Millera,  se odtrhne od filmového zpracování a server Deadline potvrdil, že studio Weinstein Company chystá televizní reeboot této černobílé série.

A samozřejmě proběhne pár změn. Seriál se bude více držet původních příběhů v komiksech, vydávaných od roku 1991 až do konce devadesátých let. Zároveň má nově představit originální a zajímavé postavy. Také je nepravděpodobné, že by se kdokoliv z původního filmového obsazení znovu vrátil. Takže s Mickey Roukem nebo Jessicou Albou moc nepočítejte.

Režie pilotu se ujme Len Wiseman. Ten si udělal jméno při režírování dvou dílů Underworldu, remaku Total Recall, ale hlavně u Smrtonosné pasti 4.0, která možná není považována fanoušky za zlatý standard série, ale byla stále mnohonásobně lepší, než slaboučký pátý díl. V televizi pomáhal Wiseman rozjet seriály Hawai 5-0, Sleepy Hollow, Lucifer a A.P.B.

Scénář píše Glen Mazarra, který pracoval na druhé a třetí sérii Walking dead nebo krimi seriálu The Shield. Produkci bude řídit Stephen L'Heureux, který už produkoval i druhý díl Sin City. Jestli se do projektu zapojí i spisovatel Frank Miller nebo Robert Rodriguez (režisér obou dvou vzniklých filmů Sin City), se zatím neví. Ale myslím si, že sám Miller by klidně nějakou tou výpomocí k projektu přispět mohl.

Osobně jsem radši, že se z tak oblíbené komiksové série stane seriál a můžeme začít očekávat pořádně nabitou podívanou plnou potenciálně originálních příběhů, u kterých dostaneme minimálně zajímavý vizuál. Jak přechod z kina do televize vnímáte vy?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu