The Gifted: Seriál pojednává o tom, kam zmizeli X-Meni

The Gifted: Seriál pojednává o tom, kam zmizeli X-Meni | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu je tu nejnovější trailer a obsazení další mutantky.

Tisková konference pro Television Critics Association nabídla opravdu hodně. Kromě informací o Agents of S.H.I.E.L.D nebo Runaways jsme dostali také nové info a nový teaser trailer k xmenovskému seriálu The Gifted. Zaměřme se nejprve na teaser, který nese název „Rodina je jedinečná síla“. Ten se hlouběji zajímá o ústřední rodinu, které se život obrátí vzhůru nohama poté, co se objeví jedinečné mutantí schopnosti dvou dětí a jsou označeni za veřejné nebezpečí. Celá rodina se tak musí dát na útěk světem, kde musí být všechny schopnosti mutantů registrovány a jsou kontrolovány vládou. Teaser trailer můžete zhlédnout na konci článku.

Nové informace máme také k zápletce. Už víme, že se seriál odehrává ve světě, kde vláda mutanty kontroluje. Zároveň se seriál odehrává ve stejném světě jako ostatní xmenovské filmy a seriál Legion. Jedna ze záhad The Gifted tedy je, kam se poděli všichni X-Meni, kteří by se za normálních okolností mohli za pronásledovanou rodinu postavit. Ve filmu se objeví rozliční a známí mutanti, jako např. Polaris, Blink nebo Thunderbird . Rozhodně však neuvidíme žádné mutanty prohánět se ve žlutomodrých kombinézách a pátrání po tom, co se stalo, bude jedním z témat seriálu. Film se o X-Menech bude zřejmě zmiňovat podobně jako Legion, kde otec hlavní postavy, Davida Hallera, je Professor X, tato informace je zmíněna, ovšem v seriálu ho neuvidíme.

Je téměř jasné, že seriál se nebude ani zdaleka zaměřovat na záchranu světa a podobné velkolepé cíle, ale pouze na to, jak se mutanti vyrovnávají se svými schopnostmi a s tím, že jsou stíháni a kontrolování vládou. Dočkáme se většího zaměření na postavy, a jak již bylo zmíněno, na rodinnou linku, která bude ústředním motivem.

V hlavních rolích uvidíme Stephena Moyera (seriál True Blood), Amy Acker (seriál Lovci zločinců) v roli rodičů, v roli dvou sourozenců se objeví Natalie Alyn Lind a Percy Hynes White. Dále hrají Sean Teale jako mutant Eclipse, Jamie Chung jako Blink, Emma Dumont jako Lorna Dane/Polaris a Blair Redford jako John Proudstar/Thunderbird. Nově byla obsazena Elena Satine (seriál Twin Peaks) jako mutantka Dreamer, která dokáže lidem implantovat vzpomínky. Pilotní díl režíroval Bryan Singer a seriál odstartuje letos, 2. 10. na stanici FOX.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Banán | 12.08.2017 18:27
Čistě pro zajímavost Stephen Moyer je manžel Anny Paquin - filmový Rogue (y)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu