Jessica Jones: Ve druhé řadě se vrátí Kilgrave

Jessica Jones: Ve druhé řadě se vrátí Kilgrave | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Záporák první sezony bude Jessicu terorizovat ještě jednou.

Opravdu ikonických a skvěle zpracovaných záporáků se prohání v marvelovském filmovém (a seriálovém) světě opravdu málo, bylo tedy o tolik více devastující, když byl na konci první řady Jessicy Jones zabit přelomením vazu Zebediah Kilgrave, jehož až do té doby tak dokonale ztvárnil vyhlášený herec David Tennant. Zahodit někoho takového a nikdy se k němu nevrátit byl totiž opravdu hřích. A jak to tak vypadá, podobná myšlenka proběhla i hlavou Jepha Loeba, šéfa televizního Marvelu, a dalších tvůrců, jelikož podle nových zpráv od Entertainment Weekly si Tennant nasadí svůj fialový oblek ještě jednou a ve druhé řadě seriálu bude zpátky, což je doplněné první fotkou z placu, na níž herec pózuje společně s představitelkou Jessicy Krysten Ritter.

Okolnosti Kilgraveova návratu zpět k živým jsou zatím tajeny a EW je má prý zatím zakázané odhalit, pokud je vůbec zná. Jaké jsou tedy cesty, které mohou scénáristé použít? Nejjednodušší a nejjasnější způsob Kilgraveova oživení by určitě bylo využití speciálních dovedností zločinecké organizace The Hand, která v Daredevilovi  a Iron Fistovi přivedla zpět z mrtvých už několik lidí, včetně Elektry, jejíž návrat uvidíme už za pár dní v The Defenders. Tento způsob by ale už mohl působit mírně ohraně. Je snad možné, že by se Kilgrave přeci jen dostal přes Jessičinu psychickou ochranu, svou smrt pouze nafingoval a přinutil Jessiku jí uvěřit? Nebo se tu jedná čistě jen o nějaké flashbacky, nebo další výplody Jessičiny fantazie kvůli jejímu post-traumatickému stresu? Na to si zřejmě budeme muset počkat. Jste rádi, že se tento ,,Purple Man“ vrátí jako já, nebo byste dali přednost jiným, neotřelým záporákům?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

novoten | 16.08.2017 13:21
filozof: A ty snad víš, jak bude do děje zakomponovaný? Podle mě půjde stoprocentně o flashback nebo o halucinaci, tvůrci se nebudou vykrádat, hlavně že jsi se vším zase hned hotový a naštvaný.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu