Práce na seriálové adaptaci Teen Titans naplno začaly

Práce na seriálové adaptaci Teen Titans naplno začaly | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Seriál o pubertálních hrdinech bude mít na starost oscarový scenárista.

Jak jste již možná mohli zaslechnout, DC chystá nový televizní seriál podle komiksu Teen Titans, který se bude jmenovat pouze Titans. Zatím jsme věděli pouze to, že se na seriálu nějakým způsobem pracuje, ovšem výraznější zprávy nepřicházely. S uplynulým Comic Conem v San Diegu se však udělalo v mnoho věcech jasno a to i v tomto případě. Po skončení Conu, šéf DC Geoff Johns na Twitteru sdílel fotku s komiksem Teen Titans a popiskem „Na tomhle tento týden také začali práce…“ a připojil k němu hashtagy #Titans #AkivaGoldsman. Jak jistě správně chápete, seriál bude mít pod taktovkou oscarový scenárista, který nedávno ukončil svoji roli u série Transformers.

V komiksech jsou Teen Titans skupina mladistvých superhrdinů, kteří nechtěli zůstat ve stínu svých mentorů a tak si založili vlastní tým, ve kterém nejde o to naučit se lépe bojovat, ale najít přátele. Poprvé se objevili v roce 1964 a zakládajícími členy byly Dick Grayson (první Robin/Nightwing, vůdce týmu), Wally West (Kid Flash) a Aqualad (Garth). Dále byly v průběhu let členy týmu např. Roy Harper (Speedy/Arsenal/Red Arrow), Victor Stone (Cyborg) nebo Tim Drake (třetí Robin/Red Robin). Později, když hlavní hrdinové vyrostli, přejmenovali se pouze na Titans a tak můžeme spekulovat o tom, že se seriál bude zabývat spíše dospělejšími hrdiny.

O chystaném seriálu zatím nevíme mnoho. Co však víme je, že seriál bude vypuštěný na nové streamovací platformě od DC a že bude mít 13 epizod s tím, že si tvůrci chtějí zakládat více na kvalitě, než kvantitě. Zajímavosti může být, že Nightwing, který je základajícím členem, by měl dostat svůj vlastní sólový film v DCEU a tak uvidíme, jak se s tímto autoři popasují. Už nyní však máme televizní a filmovou verzi Flashe, a tak může očekávat něco podobného i v tomto případě. S trochou štěstí bychom mohli už v nejbližších měsících začít dostávat novinky o castingu a průběhu prací.

Na závěr ochutnávka jedné z animovaných verzí Teen Titans:

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu