The Flash: 4. série nabrala dalšího záporáka

The Flash: 4. série nabrala dalšího záporáka | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Barry Allen se však nebude muset vypořádávat s novým záporákem sám.

Není to dávno, co jsme vám přinesli informace o obsazení nových rolí do 4. řady seriálu The Flash ze stanice CW. Důležité bylo především obsazení hlavního záporáka, kterým bude tentokrát The Thinker, nebude však jediným padouchem, se kterým se bude muset Barry Allen (Grant Gustin) utkat. K obsazení čtvrté řady se připojuje také Katee Sackhoff, kterou můžete znát především ze seriálu Battlestar Galactica, kde ztvárnila postavu Kary „Starbuck“ Thrace. Její filmová kariéra čítá např. snímek Riddick z roku 2013.

Sackhoff si zahraje postavu jménem Amunet Black, aka Blacksmith. Jedná se o „drsnou šéfku podsvětí a černého trhu pro ty největší padouchy“, která využije všech prostředků a dlouhého seznamu metalidí pod svým vlivem k tomu, aby získala to, co chce. Poprvé ji uvidíme v 5. díle a zajímavostí je, že v tom samém díle bude hostovat Felicity Smoke (Emily Bett Rickards) ze seriálu Arrow.

4. řada nabrala ještě jednu novou posilu, která bude figurovat na straně těch „hodných“. Herec Hartley Sawyer si zahraje postavu Ralpha Dibnyho, také známého jako Elongated Man. Ten je schopný natáhnout své tělo do jakékoliv délky, podobně jako marvelovský Mister Fantastic. V seriálu bude Ralph soukromý detektiv, který své schopnosti získal při výbuchu urychlovače částic ve S.T.A.R. Labs. Novou sérii Flashe uvidíme od 10. 10.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu