Co děláme v temnotách: Chystá se seriálová verze

Co děláme v temnotách: Chystá se seriálová verze | Fandíme seriálům
Unison Films
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režisér snímku Thor: Ragnarok se rozpovídal o budoucích plánech a potvrdil přípravu televizní verze svého vtipem hýřícího pseudo-dokumentu o upírech.

Novozélanďana Taiku Waititiho možná řada z vás do minulého týdne ani neznala. Tento osobitý tvůrce, jenž momentálně udeřil v českých kinech třetím dílem Thora s podtitulem Ragnarok, má však za sebou několik originálních snímků, které by byla chyba minout. Buďto chválené dobrodružné drama Hon na pačlověky či právě nadpisem zmíněný pseudo-dokument Co děláme v temnotách. Tahle parodie na upíry i vlkodlaky hýří mimořádným specifickým humorem, který je jasně zachycen i ve třetím Thorově dobrodružství.

I když mně osobně přišel tento snímek jen lehce nadprůměrný a nejzajímavější mi na něm přijde dokumentaristický styl, který tvůrci pro tento film zvolili, tak se vlastně ani nedivím, že se Waititi chystá nasytit nenasytné americké publikum televizní verzí svého upírského kousku. Pro Fandango se Waititi vyjádřil takto: „Momentálně se snažíme vytvořit americkou verzi filmu Co děláme v temnotách.“ a navázal: „Víte co myslím, verzi která by se odehrávala tady ve státech, ale v podobě televizního seriálu.“ A tímto strohým vyjádřením končí veškeré další dosavadní informace o tomto televizní projektu.

Dřív Waitity spekuloval o chystaném spin-offu Co děláme v temnotách, který by se soustředil hlavně na vlokodlaky, ale i jiné mysteriózní entity a jmenoval by se We’re Wolves. Tento projekt je dle serveru Fandango stále v přípravách. Sám Waitity se vyjádřil takto: „Pořád děláme na scénáři. Pracujeme však i na dalších projektech a k tomu neustále vymýšlíme nápady k našemu potenciálnímu vlkodlačímu snímku. Jednou ho opravdu zrealizujeme!“

Vlkodlačí spin-off ovšem není jediný nápad, kterým by tvůrci chtěli rozšířit tento mysteriózní svět. Dále Waititi a spol. a pracují na filmu o UFO, který by se zaměřil na duo policistů ze zmiňovaného snímku Co děláme v temnotách, které by vyšetřovalo nadpřirozenou mimozemskou aktivitu. Samotný Waititi tento projekt přiblížil fanouškům jako „mocumentary Akta X“ a tvrdí, že produkce tohoto spin-offu v brzké době skutečně započne.

Režisér, scenárista i herec (například kamenný Korg z Thora 3 nebo Viago z Co děláme v temnotách) Taika Waititi patří mezi ty tvůrce, kteří zkrátka prozatím nezklamali a servírují stále svěží a něčím mimořádné snímky s patřičnou dávkou specifického humoru, který samozřejmě nesedne každému. Je to právě vidět i na zmíněném posledním filmu z MCU (Marvel Cinematic Universe), kde jsem já osobně byl nesmírně nadšený a výborně jsem se po celou stopáž bavil, avšak v mém okolí jsem slyšel i narážky na to jak je Thor 3 přiblblý a o ničem. Takže pokud vás Waititiho humor chytl jako mě, tak je pro vás tato novinka nejspíš dobrou zprávu. O dalších novinkách spojených s televizní verzí Co děláme v temnotách vás budeme průběžně informovat, jakmile budou k mání.

Zdroj: Fandango

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu