Mr. Mercedes: 2. řada s ženskou posilou nastiňuje novou hrozbu

Mr. Mercedes: 2. řada s ženskou posilou nastiňuje novou hrozbu | Fandíme seriálům
Sony Pictures Television
Zobrazit další 2 obrázky
S rychle se blížící první klapkou pokračování loňského hitu Mr. Mercedes prosáklo na povrch další jméno. Formuje se spolu s ním i hrozba pro detektiva Hodgese?

Naposledy jsme vás ve zprávě o rozšiřující se herecké osádce seznámili s Dr. Felixem Babineau v podáni Jacka Hustona. Dnes oznamujeme rozšíření hereckých řad o jeho seriálový protějšek, manželku Coru.

Bude ji hrát Tessa Ferrer a má být hlavou marketingu velké farmaceutické společnosti. Její ambice, šarm, síla, vůle a uvažování z ní dělají prvotřídní obchodnici s čímkoli. Zatímco je její muž se znalostmi fungování lidského mozku popsán jako génius pro ovlivňování lidí zevnitř ven, u ní platí, že si člověka mistrně podmaní z venku dovnitř.

O zmíněném manželském páru přináší zajímavou informaci malý podcast Nightmare on Film Street. Nejde o zdroj, který by zrovna vynášel zákulisní informace, tudíž těžko ověřit důvěryhodnost střípků druhého dějství seriálu. Nicméně na každém šprochu pravdy trochu, jde tedy o potenciální spoiler. Zvažte tedy čtení textu pokračujícího pod přiloženým videem.

Je na místě dodat, že zatímco s naší minulou novinkou jsme o premiéře seriálu kolem letošního srpna spekulovali, teď se ve zprávách přímo objevuje informace o letním uvedení.      

Dr. Felix Babineau (Jack Huston) má být podle lidí z podcastu psycholog se zálibou zacházet se svými chemickými léčbami příliš daleko. Jeho žena Cora Babineau (Tessa Ferrer) je manipulativní osoba na vedoucí pozici farmaceutické společnosti. Kombinace jejích schopností a nedostatku morálky zaručuje, že detektiv Hodges (Brendan Gleeson) bude čelit nebezpečnému nepříteli.

Toto nastínění potenciálních událostí 2. řady vcelku koresponduje s domněnkou, že nová série bude odklonem od knižní předlohy a bude se opět soustřeďovat kolem mercedesového vraha, jehož doktor má být právě psycholog Babineau. Druhá část knižní série naopak pojednává o staré nevyřešené vraždě významného spisovatele, která má shodou okolností divokou a nebezpečnou dohru teprve po událostech známých z prvního románu.

Zdroje: Deadline, NightmareOnFilmStreet, Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 25.01.2018 16:05
Mr. Mercedes byla bezpochyby nejlepší kingovka 2017 a že bude další řada bylo tak nějak jasné, však je to knižní trilogie, takže očekávám i řad utřetí podle Poslední hlídky....výborné
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu