Truth Seekers: Nadpřirozeno, záhady, strašení "a tak"

Truth Seekers: Nadpřirozeno, záhady, strašení "a tak" | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dvojice britských komiků bere útokem nejen filmové zákopy, ale i prudce se rozrůstající řady seriálů. V tom nejnovějším se zblízka podívají na jevy paranormálního světa.

Jen před pár dny jsme vás na našem filmovém webu zeširoka informovali o tom, že dvojice Simon Pegg a Nick Frost si se svou novou nezávislou produkční společností Stolen Picture zakládají na filmové scéně vlastní píseček. Avšak kromě filmů svou tvořivost realizují i prostřednictvím seriálů.

Truth Seekers bude první projekt jejich společnosti určen televizním obrazovkám. Zatím není známo, zdali se v něm objeví i charismatická dvojice jeho tvůrců nebo ho jen od stolu přivedou k životu. Herci prozradili jen kontury toho, co lze od seriálu, jehož hlavním tématem budou paranormální události, očekávat.

„Každá epizoda bude záhada, potenciálně strašení nebo tak něco. Začne to jako lokální myšlenka, malý podnik pro ty lidi, ale jak bude série pokračovat, rozroste se do globálních rozměrů. Je to jazyk, který všichni znají, to tajemno neznámého. Soumrak mrtvých byl místní příběh zasazený do severního Londýna, ale dostal se až na globální rozměry, protože všichni rozumí jazyku zombie filmů,“ popsal Pegg chystaný sitcom s hororovým nádechem.

Seriál bude mít formu půlhodinových epizod s tříčlennou partou výzkumníků paranormálních jevů ve svém středu. Ale makat na seriálech nebylo vždy prioritou. Tvořivé duo chtělo místo na filmovém poli, ale svět se hnul. Výstižně to popsal Frost: „V mezích kreativity a toho, kde jsou vydělávány peníze, je tvorba epizodických televizních věcí neméně výživná než dvouhodinový film.“

Naposledy se na seriálovém place Pegg a Frost střetli ještě v roce 1999 v povedeném sitcomu Spaced (přiložené video). U Truth Seekers si na obsazení musíme počkat, ale ať s nimi nebo bez nich, víme, že můžeme čekávat jim typickou britskou příchuť, na které staví filozofii své společnosti. Miles Ketley, jeden z jejich partnerů ve Stolen Picture, jejich práci popsal následovně:

„Tito chlapíci investovali mnoho času do vybudování charakteristického projevu a je jedno, zda na úrovni pěti nebo dvě stě milionů, uvidíte ho v jejich práci.“ Inu, tento příslib zní slibně a práci jejich společnosti budeme nadále pozorně sledovat. 

Zdroje: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu