S. J. Parker zesměšňuje Kim Cattral kvůli Sexu ve městě

S. J. Parker zesměšňuje Kim Cattral kvůli Sexu ve městě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Sarah Jessica Parker si opět rýpla do Kim Cattral. Ještě očividně nepřenesla přes srdce, že odmítla pokračovat v natáčení Sexu ve městě.

O tom, že čtyři hlavní hvězdy Sexu ve městě nejsou, nebyly a nikdy nejspíš nebudou dobré kamarádky, se šušká odjakživa. Když však představitelka Samanthy Jones odmítla natočit třetí díl filmového zpracování seriálu, tisíce fanynek po celém světě zatlačily slzu.

Sarah Jessica Parker, seriálová a filmová Carrie Bradshaw teď však připustila, že se o realizaci projektu přemýšlí a svou hereckou kolegyni trochu zironizovala. 

"Myslím, že poté, co si všichni důkladně prošli tím truchlícím procesem (řekla posměšně ve vztahu k rozhodnutí Cattrallové, pozn. red.), může se Patrick konečně vrátit a zamyslet se nad tím, co by chtěl udělat a jak by mohl pokračovat. To je nejjasnější odpověď, kterou vám teď můžu dát," řekla ve středu v pořadu Watch What Happens Live with Andy Cohen Sarah.

Moderátor dokonce vyslovil ideu, že by Kim Cattrall mohla v seriálu nahradit sexy skoro šedesátnice Sharon Stone: "Tuším, že nejsi první člověk, co to říká. Myslím, že je to opravdu zajímavý nápad," odvětila Sarah.

Kim Cattrall poprvé odmítla účast na Sexu ve městě 3 v roce 2016. Další rok se spekulovalo o tom, že za tím měla stát nevraživost co se týká rozdílných platových podmínek jednotlivých hereček. Poté Kim šokovala, když veřejně přiznala, že vztahy mezi hvězdami nikdy nebyly příliš blízké, spíše toxické. Navíc uvedla: „Všichni mají děti a já jsem o 10 let starší. Od chvíle, kdy seriál skončil, trávím čas mimo New York a vůbec se nevidíme. To je další věc, která mě mrzí. Nikdo nikdy nezvedne telefon a nezeptá se, jak se mám. Proto mi ty vztahy připadají nezdravé." 

Kim si však nerozuměla nejen se svými kolegyněmi, ale ani se svou postavou. Několikrát dokonce uvedla, že jí role zničila život. Od začátku se v ní necítila: „Bylo mi 41, když to začalo. Měla jsem pocit, že jsem příliš stará na to, abych byla sexy. Sama jsem měla kvůli věku předsudky. Byl to rok 1997 a ženy nad 40 se tenkrát prostě nepovažovaly za vitální nebo žádoucí.“

Dočkáme se pokračování Sexu ve městě bez náruživé Samanthy? 

Zdroje: Mailonline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Sex ve městě

30.05.2008 | USA
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu