Dabing Street: 5. díl oslabily nucené fórky, chyběl Krobot

Dabing Street: 5. díl oslabily nucené fórky, chyběl Krobot | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
5. díl seriálu Dabing Street bez Miroslava Krobota tratí na kvalitě i humoru. 

Nový český seriál Dabing Street se od začátku těší veskrze pozitivním reakcím fanoušků i recenzentů. A aby také ne. Projekt nevznikl jen tak bez kontextu. Psali jsme zde. Rozhodně nejsilnějším článkem sestavy herců z Dejvického divadla je bezesporu Miroslav Krobot. Ten dává celému projektu svým signifikantním projevem punc vytříbeného humoru, čímž všechny ostatní herce značně převyšuje. Jsou to právě scény s Krobotem, které diváky rozesmívají až k slzám. 

5. díl byl však bez Krobota a velmi ho to poznamenalo. Děj se nesl ve znamení milostných her Evy (Klára Melíšková), která se snaží ze všech sil protlačit dabingové studio ZERO vpřed. Proto také název Ženské zbraně. Přemyslu Bartolomějovi (Jan Vondráček), šéfovi akvizice, se zprvu snaží dohodit Ladu (Tereza Voříšková), nakonec s ním však skončí v posteli sama. 

Epizoda překypuje nucenými fórky a zbytečně absurdními situacemi, které se na sebe vrství a gradují. Afektovaný projev Kláry Melíškové v některých momentech dráždí natolik, že spíš nutí diváka přepnout program. Některé scény dokonce hraničí s trapností. Celý díl prostě až zbytečně moc tlačí na pilu. Ve stínu Krobota se dialogy ostatních postav daly snést, 5. epizoda však nedokonalosti seriálu zcela odhalila. I mnozí fanoušci na sociálních sítích se často shodují, že se jednalo zatím o nejslabší díl série. 

Pro ty mající stejné dojmy - zachovejte klid. Krobota se v seriálu ještě dočkáme. Pobavte se pro zlepšení chuti níže Krobotovým hereckým ohňostrojem z epizody číslo 4. 

Naše hodnocení
5/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Gz | 07.02.2018 08:59
"Jsou to právě scény s Krobotem, které diváky rozesmívají až k slzám." Já teda nevím, ale mě tam Krobot teď vůbec nechyběl, trapnost je často záměrná a párkrát jsem se zasmál docela dost. Z článku mám pocit, jako by seriál stál a padal s Krobotem, podle mě to tak vůbec není.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu