Obsazení House of Cards a Mr. Mercedes získává podobu

Obsazení House of Cards a Mr. Mercedes získává podobu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nejnověji byla do detektivního seriálu z pera Stephena Kinga vypátrána nová herečka a do Domu z karet byl pro šestou sezónu stranou lidí od castingu zvolen další herecký zástupce.

Dámy mají přednost, tudíž začneme u série navazující na loňský seriálový hit od AT&T Audience Network Pan Mercedes (Mr. Mercedes). Ten do svých řad dosadil seriálovou herečku Virginii Kull, kterou můžete znát například ze seriálů Gracepoint, Impérium – Mafie v Atlantic City nebo ze Sedmilhářek.

Vybrána byla pro roli zdravotní sestry Sadie MacDonald pracující na neurologickém oddělení, kde leží i nechvalně proslulý pacient Brady Hartsfield, zvaný též Mercedesový vrah.

Odhalením této postavy společně s dříve zveřejněnými začíná být víceméně jasné, co čtenáři knižní trilogie dávno vědí. Dlouho avizované adaptování druhého dílu (Právo nálezce) pravděpodobně ustoupilo seriálovému zpracování dílu třetího (Konec hlídky). I na zahraničních serverech mizí ve zprávách o tomto seriálu název druhé knihy a nahrazuje jej souhrnný název Hodgesova trilogie, jak se trojici detektivních příběhů přezdívá.

U Domu z karet je situace přímočařejší, je potřeba se ctí uzavřít rozběhnutý netflixovský kolos z politického prostředí. V tomto úsilí bude nápomocný i neznámý Australan Cody Fern. Jeho plnohodnotné herecké účasti se dají počítat na prstech jedné ruky. Nejvíc prostoru dostal v jedné z hlavních rolí filmu The Tribes of Palos Verdes, k vidění byl i v několika epizodách American Crime Story.

O jeho postavě v seriálu studio neposkytlo žádné bližší informace a tak se prozatím zařadil k řádce nespecifikovaných charakterů.

Zdroje: Deadline, Variety  

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu