Little America: Slavná dvojice se ujala projektu o imigrantech

Little America:  Slavná dvojice se ujala projektu o imigrantech | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Apple to se svou streamovací službou myslí vážně a oznamuje další nevšední televizní projekt.

Chystané projekty od streamovací služby Apple se rozrůstají o nový přírůstek. Již dříve jsme vás informovali o chystaném projektu J.J. Abramse či Stevena Knighta, nyní Apple ohlásil další zajímavě vyhlížející úmysl. Little America bude třicetiminutovou komediální sérií pojednávající o imigrantech v USA. Mělo by se jednat o antologii založenou na pravdivých historkách amerických přistěhovalců, které vycházely v časopise Epic Magazine pod stejnojmenným názvem Little America.

Epic Magazine popisoval svou rubriku Little America jako malý souhrnný portrét amerických přistěhovalců, čímž vykresloval portrét Ameriky jako takové. Televizní série se pokusí zajít ještě dál, aby se do hloubky podívala na zábavný, romantický, dojemný, inspirativní a nečekaný život amerických imigrantů.

Největším tahákem je však scenáristické duo tohoto projektu. Momentálně mě nenapadají lepší scenáristé pro tento projekt než Kumail Nanjiani se svou manželkou Emily V. Gordon. Tato scenáristická dvojka stojí totiž za výborným filmem Pěkně blbě (The Big Sick), který byl úvodním snímkem loňského Karlovarského filmové festivalu a už 4.3. se uvidí, jestli promění svou oscarovou nominaci na původní scénář. Pěkně blbě se touto imigrantskou temátikou rovněž okrajově zabývalo a komediální scény vyplývající z tohoto tématu neměly chybu.

Výkonným producentem a taktéž scenáristou tohoto projektu je Lee Eisenberg (Kancl, Zkažená úča). Dalším výkonným producentem je pak Alan Yang (Master of None). Seriál se nachází ve stádiu preprodukce. Herecký casting začne až po napsání scénáře a ani počet epizod první řady zatím nebyl uveden.

Zdroje: Deadline, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Pěkně blbě

20.01.2017 | USA
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu