Panenka Chucky se vrací: Seriál už má základní parametry

Panenka Chucky  se vrací: Seriál už má základní parametry | Fandíme seriálům
MGM
Zobrazit dalších 11 obrázků
Krvelačná panenka bude vpuštěna do seriálu. Tak co, půjdete si hrát?

Don Mancini, duchovní otec Dětské hry (Child’s play) spřádá spolu s producentem filmů o ikonické vraždící panence Davidem Kirschnerem plán na televizní seriál. A jak je to ve filmové branži zvykem, slibují hory doly. Mají k tomu ale důvod. Letos se slaví třicáté výročí prvního filmu.

V nedávném rozhovoru pro web Portal 13 uvolněný Mancini žertoval, že je panenka Chucky skvělý adept do období druhé světové války nebo třeba do westernu. Pro válečné období by měl dokonce vymyšlený i příběh v podobě Hitlerova zájmu o okultizmus. Za pár let… kdo ví, série je pořád živá, i když hlavně jen v okruhu svých fanoušků.

Teď je ale na pořadu dne seriál a mluví se o něm dosti konkrétně! Příběh bude podle zvěstí rozdělen mezi osm epizod, každá s hodinovou stopáží. Pokud je zde někdo, kdo se v široké filmové sérii orientuje, potěší ho, že půjde o příběh respektující kánon nastolený dosavadními celovečeráky.

A co říká Mancini samotný? „Plánujeme použít Dětskou hru v názvu. Chceme rázně naznačit, že na to půjdeme temně a temněji, než kdykoli dřív. Bude to hodně děsivé.“ Kromě toho také prozradil, že hlas nejděsivější z hraček propůjčí člověk nejpovolanější. Brad Dourif, který s ní putuje celými třemi dekádami.

Producent Kirschner potvrdil, že nejde o nějaký reboot, ale právoplatné pokračování. Kromě toho se ohlédl za třiceti lety spolupráce s Mancinim a popsal své vzrušení z plánovaného projektu, který bude zkoumat svět po novém.  

Jinak zde existuje možnost, že aktuální vyrukování se seriálem s převtěleným vrahem v dětské panence není žádná novinka. Nick Antosca, tvůrce seriálu Hannibal a showrunner seriálu Channel Zero na obou těchto projektech úzce spolupracoval s Donem Mancinim. Ještě minulý rok v létě se přiznal, že s ním dělá i na něčem dalším. A možná je teď konečně venku, na čem to bylo.

Dáte tomu šanci? Již dnes je pravděpodobné, že se dočkáme minimálně další šílené bizarnosti. Posune však seriál zlomyslný obličej orámovaný zrzavou kšticí na novou úroveň?

Zdroje: Portal 13, BloodyDisgusting I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

nedvva | 16.02.2018 08:56
jestli myslíš z toho blázince, tak ten byl dobrej. a dám tomu šanci
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu