The Flash: Další z postav dostane vlastní kostým

The Flash: Další z postav dostane vlastní kostým | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Která z hlavních ženských postav si v jednom z dílů 4. série obleče vlastní oblek?

The Flash je momentálně ve fázi dvoutýdenní pauzy. Zatím bylo odvysíláno 13. epizod, které jsme vám zatím všechny na našem webu podrobně rozebrali a do konce série jich tak zbývá 10. V seriálu se za tu spoustu dílů objevilo již nespočetně různých postav z komiksu, jen málo z nich však nedostalo vlastní kostým, či se alespoň nepodobali podobě své předlohy z komiksů. Nově se však dozvídáme, že jedna z hlavních ženských hrdinek na sebe oblékne vlastní zbrusu nový kostým.

V rámci epizody Run, Iris, Run, se dle popisu dílu setkáme s dalším z metalidí z autobusu, který ovlinil únik temné hmoty, a lidem v něm tak nadělil zvláštní schopnosti. Tím oním bude metačlověk Matthew, který dostane jméno Melting Pot. Ten bude schopný prohodit DNA dvou různých lidí. V rámci pokusu o jeho chycení se tak stane, že prohodí DNA Barryho Allena (Grant Gustin) a Iris West (Candice Patton), a tím nadělí Iris Barryho superrychlost.

Ústřední pár tak uvidíme v nezvyklých pozicích, kdy Barry povede tým ze základny a Iris se bude pokoušet dopadnout Melting Pota svojí novou schopností. V rámci toho také dostane svůj vlastní kostým, který si můžete prohlédnout na promo obrázku v galerii. Pořadové číslo epizody Run, Iris, Run bude 16 a i z ní vám přineseme naše pocity, vy tak nezapomeňte v polovině března sledovat náš web.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu