Milovníci Wakandy podepisují petici adresovanou Marvelu

Milovníci Wakandy podepisují petici adresovanou Marvelu | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Petice. Skvělá věc, když chcete něčeho dosáhnout. Horší, když na to hromádka podpisů nemá dosah. 

Na petiční stránce change.org vdech jistý uživatel život zajímavé petici. Svůj text směruje Marvelu a Netflixu, poukazuje na zdary Black Panthera a na úspěchy seriálů vznikajících ve studiu zmíněné streamovací služby. Z těchto náznaků pak spřádá svou žádost o zamíchání království z černého kontinentu do seriálové podoby.

Myslí si, že seriál z Wakandy by byl přelomový. Je zvědavý, jak se z ní stala technologická velmoc a věří, že si diváci zaslouží víc nahlédnout do jejích technologií, tradic a umění. Seriál od Netflixu by podle jeho názoru prohloubil celé marvelovské univerzum a fanoušci by ho rádi sledovali.

Petice běží nějaké dva týdny a do této chvíle se pod ni podepsalo několik tisíc lidí (v době vydání tohoto článku to bylo něco málo přes 5800 podpisů). Každé střízlivé oko z toho musí soudit, že to není právě raketové tempo a navíc proti nadšencům hraje fakt, že i kdyby jich bylo několikanásobně víc, těžko poručí kolosům jako Disney, Marvel a Netflix, co mají dělat.

Dan Buckley (prezident Marvel Entertainment) nikdy nevyloučil, že by nemohlo dojít na uvedení nových pořadů na různých platformách v závislosti od toho, čemu by jaká podoba slušela nejvíce, ale vzhledem k Disneyho pozvolnému vstupu na streamovací scénu je jisté, že s právy na lukrativní videoobsah bude zacházet ostražitěji. To je další z věcí, která by mohla vylučovat netflixovou Wakandu (nemluvě o tom, zda by měl Netflix o takový projekt vůbec zájem). 

Komiksový stát je na druhou stranu vážně atraktivní, jeho filmová podoba nadělala poprask a v dnešní době není vyloučeno, že se z ní v budoucnu nepokusí někdo těžit prostřednictvím seriálu. Prozatím jde ale jen o sen pomalu se k petici hlásících fanoušků.

Mezi obrázky galerie najdete i pár concept-artů podoby krajiny. Při pohledu na ně a zpětném ohledu za filmem me napadá otázka: Kolik by vlastně stál seriál snažící se přiblížit nastolenému vizuálu?

Tak si říkám, zda Wakanda nebude spíš doménou pro kinosál a zda pro petičního aktivistu nebude nejjistější a nejrychlejší způsob, jak se seznámit s fantastickou zemí, otevřít stránky komiksu.  

Zdroje: Bloomberg

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu