Premiéra již dnes: The Men Who Built America s DiCapriem

Premiéra již dnes: The Men Who Built America s DiCapriem | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Za názvem tak dlouhým, že se nám k němu do nadpisu skoro nic nevleze, stojí nový dokumentární seriál o dějinách Ameriky zpod producentského dohledu Leonarda DiCapria. Koukněte na trailer.

Minisérie Mužů, kteří vybudovali Ameriku z roku 2012 od History Channel byla docela příjemnou záležitostí. Převyprávěla mnoho historických mezníků spojených s výraznými osobnostmi dějin rozvíjejících se Spojených států amerických. K vyprávění využíval hraných scén a vše bylo doplněno komentářem vypravěče. Ne jinak tomu bude teď. Mění se námět a do zdlouhavého názvu přibylo zdlouhavé slovo: Frontiersmen.

O čem tedy “Hraničáři“ mají být? Formou dramatizací budou vykreslovat dobrodruhy, objevitele, vojáky, lidové hrdiny a trapery z období mezi válkou o americkou nezávislost a kalifornskou zlatou horečkou. Prostřednictvím osudů lidí jako Daniel Boone, Meriwether Lewis a William Clark, Davy Crockett, Kit Carson a dalších nás během osmi hodin rozdělených mezi čtyři díly obeznámí s tím, že než byla Amerika vystavěna, musela být nejdřív získána. Jak všichni víme, násilně od nativních obyvatel. Vše bude navíc prokládáno názory expertů na danou problematiku nebo přežití v divočině.

Jak jsem již zmínil, výkonným producentem seriálu je podepsán Leonardo DiCaprio, kterému rozebírané období od filmu The Revenant není nijak cizí. První část bude uvedena již dnes, 7. 3. 2018, níže si můžete přehrát upoutávku. 

Zdroje: Variety, HistoryChannel 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Karel | 07.03.2018 12:07
The Men Who Slaughter American Natives Mnohem výřečnější název. Zajímalo by mě kolik lidí co oslavují Ameriku si uvědomuje, že oslavují genocidu skoro celé jedné rasy.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu