Star Wars: Galaxie znovu ožije pod perem Jona Favreaua

Star Wars: Galaxie znovu ožije pod perem Jona Favreaua | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Po megalomanském úspěchu Knihy džunglí dostává její režisér další úkol.  

Jon Favreau si po slabším druhém Iron Manovi a nevalných kvalitách Kovbojů a vetřelců napravil svoji reputaci režiséra, když mu Disney dal k vypracování remake Knihy džunglí. A jak už všichni víme, stal se z toho miliardový hit. Teď momentálně kutí před zeleným plátnem Lvího krále, který se do kin podívá příští rok v létě. A jak se zatím zdá, bude z toho trefa do černého i napodruhé. Tenhle režisér má perfektně nakročeno k tomu, aby se stal novým miláčkem velkého myšáka. A ten má v plánu si ho hýčkat i nadále, což dokazuje i režisérův nový projekt.

A jeho ambice nemíří nízko. Naopak míří vysoko až ke hvězdám v předaleké galaxii. Jon totiž dostane na starost sepsat scénář k úplně prvnímu live-action seriálu ze světa Star Wars. Což znamená, že v něm uvidíme vedle digitálních emzáků i nějaké oprvadové lidské tváře. A následně až dostane projekt zelenou, jej bude i produkovat. A až bude vše hotovo, bude seriál vysílán na Disneyho vlastní streamovací službě. O čem však bude série vyprávět a kdy se bude odehrávat, to je nám zatím utajeno. Celý připravovaný projket je stále ještě v plenkách a než se začne točit, bude to ještě nějakou dobu trvat. Už teď si ale můžete přečíst, proč si předsedkyně Lucasfilmu Kathleen Kennedy myslí, že Favreau je pro ně ten správný tvůrce.

 

Příspěvek sdílený Lee Crane (@bruce_usm),

Nemohu být více nadšená z toho, že se k nám na palubu přidává Jon, aby sepsal a produkoval novou platformu pro spotřebitele. Přináší dokonalou kombinaci produkčního a spisovatelského talentu v kombinaci s plynulostí ve Star Wars vesmíru. Tato série mu umožní pracovat s různorodou skupinou scenáristů a režisérů a pomoci Lucasfilmu vybudovat silnou základu talentů“

A ani sám Jon není ve světe Star Wars žádným nováčkem. Fanouškem těchto filmů je už od malička a sám si i jako herec vyzkoušel dabování u předchozího seriálu Star Wars: Klonové války a dokonce dostal miniroličku v chytstaném Solovi. A co Disney? Disney je určitě rádo, že po nedávné zkušenosti s Rianem Johnsonem může pracovat s tvůrcem, kterého už má nejednou prověřeného a perfektně sedí jejich parametrům.

Zdroj: Starwars

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu