The Flash: 15. epizoda ve znamení zastav se a nepřežiješ

The Flash: 15. epizoda ve znamení zastav se a nepřežiješ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pokud se Flash v nové epizodě zastaví, celé město vybuchne.

Skupina aktivistů se chce zmocnit jaderné bomby, ta však při zásahu exploduje. Barry (Grant Gustin) tak musí využít pomoc jak Jesse Quick (Violett Beane), tak i starého přítele Jaye Garricka (John Wesley Shipp). Ani tato pomoc však nakonec Barrymu nemusí vůbec stačit k tomu, aby zabránil výbuchu a zničení celého města.

Patnáctá epizoda seriálu The Flash vylepšuje o něco zážitek z té předchozí. Celou epizodu táhne Grant Gustin, který se nemůže zastavit, jinak vše vyletí do povětří. Jde o zajímavý koncept epizody, ve které dostane každá účinkující postava svůj čas, celkově však čas vůbec neplyne. Díl postrádá téměř kompletně humor, jedná se doposud asi o nejvážnější epizodu, což podtrhuje vedlejší linka Harryho a Jesse, kteří se oba vyrovnávají jinak se smrtí jeho ženy a její matky.

Kromě toho se díl na nic jiného nesoustředí. Postavy řeší především svoje vnitřní problémy, avšak zbytečně to děj nijak nezatěžuje, jelikož zde výraznější prostor dostane jen minimum postav. Potěší i hostující Jay Garrick jako stará známá tvář. Konec dílu opět přivádí (staro)novou postavu, která určitě zahýbe následující epizodou. Těch nyní zbývá do konce 8, a i přes občasné výkyvy je zatím čtvrtá série rozhodně vydařená.

Naše hodnocení
7/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu