The Flash: Nový díl přinese setkání Jaye a Tichého Boba

The Flash: Nový díl přinese setkání Jaye a Tichého Boba | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Je to už doba, odkdy Kevin Smith naposledy přinesl divákům svéráznou dvojici. Jakým způsobem budou součástí zcela nesouvisejícího seriálu?

Kevin Smith, který se zhostil režie nadcházející sedmnácté epizody čtvrté řady, si pro zpestření stoupl na krátký moment i před kameru. The Flash je jeho rukou řízen již potřetí a Jason Mewes (představitel Jaye) byl dosazen svého času hned do první z nich. Navíc, je to, zdá se, on, kdo má opětovné herecké setkání dvou kamarádů nepřímo na svědomí.

The Flash: Další z postav dostane vlastní kostým
 

K tomu, jak se vše semlelo a jak je možné, že se Smith a Mewes dostali do podezřelých rolí dvou bezpečnostních strážníků, kteří vlastně jsou (či snad nejsou?) Jayem a Tichým Bobem, poskytl režisér ve svém podcastu historku jemu vlastní:

„Tentokrát je zde scéna se dvěma strážníky a scenáristé epizody se mě podezřele zeptali: Zajímalo by nás, nechtěl bys ty s Jayem hrát bezpečnostní strážníky? Upřímně, nechtěl jsem to dělat, protože vím, že to vyžaduje obléct si nohavice. Nemohl bych být sekuriťák v riflových kraťasech. Pravděpodobně by to vystřihli. Takže jsem věděl, že se budu muset oháknout a podobné pitomosti zahrnující nohavice. Byl jsem v tom, že tohle sakra dělat nechci.“

Přirozeně, tou dobou už byl Jason Mewes do té epizodní roličky naverbován a Smithovi to nedalo: „Jenomže jsem věděl, že když řeknu ne, nedá mi s tím Jay nikdy pokoj. Furt by mlel, jak jsme měli šanci být spolu v posr**ém Flashovi a já to ku**a nevzal! Tak jsem řekl dobrá, uděláme to.“

Teď zbývá jen odpovědět na zásadní otázku položenou na začátku. Uvidíme TOHO Jaye a Tichého Boba, nebo ne? „Jason a já jsme ve Flashovi natáčeli scénu, kde hrajeme dva bezpečností strážníky. A není to Jay a Tichý Bob, jenomže on mluví a já ne. Tak si to přeberte."

Video níže může využít každý, kdo si chce užít Smithovo nekonečné žvanění. Jedná se právě o ten díl podcastu, kde kromě milionu jiných věcí mluví právě o výše popsaném účinkování v komiksovém seriálu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu