Carnival Row: Natáčení v Česku skončilo, máme podrobnosti

Carnival Row: Natáčení v Česku skončilo, máme podrobnosti | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Natáčení seriálu Carnival Row v Česku skončilo. Jak probíhalo? Máme informace přímo ze štábu. 

Od loňského října v Česku probíhalo natáčení detektivní série Carnival Row, jež vznikla jako projekt amerických společností Amazon Studios a Legendary Television. Jednalo se o jeden z nejnákladnějších projektů realizovaných v tuzemsku. Čítal 108 natáčecích dnů. Teď skončil. Podle serveru Lidovky.cz padla poslední klapka ve středu. 

Orlando Bloom, který zde díky natáčení pobýval více než 6 měsíců, se však poslední scény neúčastnil. Podle našich informací skončil už v úterý. 

Orlando Bloom přijel zpátky do Prahy: Kde ho můžete potkat?
 

"Takřka všechny scény se přetáčely, aby bylo vše perfektní. Bylo to opravdu hodně náročné. Štáb pracoval 6 dní v týdnu. Standardně byly dva štáby, ale někdy pracovaly paralelně i tři. Vůbec se nestíhalo. Poslední klapka se posouvala asi na třikrát. Když se tak konečně stalo, bouchlo se šampáňo," řekl nám člověk ze štábu seriálu. 

Točilo se kromě barrandovských ateliérů i v terénu. Například v okolí Prachovských skal a Adršpachu bez ohledu na poměrně velké mrazy. Svým si tedy prošel nejen Orlando, ale také Cara Delevingne. Ta ohledně konce natáčení sdílela své pocity na sociální síti: "Tak jsme dotočili! Slovy nemůžu ani popsat, jak tato zkušenost změnila můj život. Děkuji každému, kdo mi toto umožnil a kdo pracoval až do úplného konce," nechala se slyšet herečka a modelka. 

„Ve dvou hlavních štábech pracovalo kolem 900 lidí, z nichž bylo jen šedesát ze zahraničí. Předpokládaná útrata na našem území je přes 1,5 miliardy a alokovaná pobídka přesahuje 261 milionů korun," uvedla k projektu Ludmila Claussová z České filmové komise. 

Seriál by měl mít premiéru v roce 2019. V galerii si prohlédněte fotky Orlanda Blooma, kterak ho v Česku navštivila jeho znovuozrozená láska Katy Perry i několik snímků z natáčení. 

Carnival Row

Děj seriálu Carnival Row se odehrává ve městě Burqua, kterou zastupuje v detektivce právě Praha. Do této metropole prchají bytosti z bájí a pohádek, které jsou vyhnány ze své válkou zmítané země. Mezi obyvateli města a "imigranty" vznikají nepokoje. Příběh sleduje detektiva Rycrofta Philostrateho (Orlando Bloom), který vyšetřuje sérii brutálních vražd. Vina je samozřejmě obyvateli města automaticky svalována na bájné postavy a hrozí, že situace vyeskaluje v krvavý konflikt. V tomto zmatku se ocitá i víla Vignette Stonemossová (Cara Delevigneová), která se musí skrývat, protože je jednou z podezřelých.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu