Halloween: Producent usiluje o televizní spin-off

Halloween: Producent usiluje o televizní spin-off | Fandíme seriálům
Universal Pictures
Zobrazit dalších 12 obrázků
Zařádí si nejslavnější hororový vrah i na malé obrazovce? Fotky z natáčení v galerii!

Originální jednička Halloweenu s ikonickým vrahem Michaelem Myersem je dost možná nejlepší horor sedmdesátek, což bohužel, jak to už bývá, vedlo k řadě stále úspěšných, leč kvalitativně chudých sequelů. Nyní se však tato kultovní značka znovu vrací s filmem, který bude tato nenáviděná pokračování ignorovat a z prvních ohlasů se jedná o nadprůměrnou krvavou zábavu. A s potenciálem na úspěch samozřejmě přichází i příležitost na nějaké to úctyhodné rozšíření (tedy... ždímání peněz). 

Přesně o to se snaží jeden z producentů této série Malek Akkard, který se k ní připojil s příchodem šestého dílu a zůstal u ní prakticky do dnes. Dokonce před dvěma lety oznámil, že pracuje na spin-off seriálu, a i když přípravy na jeho realizaci se daly do pohybu dávno před jeho oznámením, stejně producentův vysněný projekt časem upadl do zapomnění. S příchodem nového filmu by se to snad nyní mohlo povést.

V jednom rozhovoru Malek prozradil, že práce na nepojmenovaném seriálu započaly už více jak před deseti lety a rád by ho konečně dovedl do výroby. Tehdy na samotném začátku se zamýšlelo, že se z nápadu natočí televizní film, který bude zahrnovat jak vraha Myerse, tak spoustu nových postav. S těmi se navíc mělo původně pracovat mnohem odlišněji a zajímavěji než v ostatních filmech. S předpokládaným kasovním úspěchem nejnovějšího filmu by snad mohl tento dlouho odkládaný projekt dostat zelenou.

V galerii si můžete prohlédnout fotky z natáčení nového Halloweenu!

Zdroj: Bloodydisgusting

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu