Pán prstenů: Peter Jackson se konečně vyjádřil

Pán prstenů: Peter Jackson se konečně vyjádřil | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Jak se otec této látky těší na její vzkříšení? Zavzpomínejte na Pána prstenů v galerii prostřednictvím série veselých fotek z natáčení.

Peter Jackson, režisér nejlepšího fantasy všech dob, legendárního Pána prstenů, se nyní uchýlil k produkování jeho nejnovějšího filmu Smrtelné stroje. Na Comic Conu v New Yorku propagoval svůj nový projekt prostřednictvím rozhovoru, při kterém nevyhnutelně došla řeč i na nadcházející seriál ze Sředozemě, kde budeme sledovat mladá léta hraničáře Aragorna.

Pán prstenů: 10 adeptů, kteří by mohli hrát mladého Aragorna
 

Ohledně toho, zda se na seriálu jakýmkoliv způsobem podílí, nepadlo ani slovo. Ovšem naděje, že by ho tvůrčí tým přibral alespoň jako producenta či by působil třeba jako konzultant, stále není malá. Co nám tedy režisér prozradil? Ohledně návratu do Středozemě je prý nadšený a zároveň také zvědavý na to, jak tento návrat proběhne očima někoho jiného.

Jeho celá odpověď zní: „Docela se na to těším. Byl jsem chlápek, který neviděl Pána prstenů stejně jako všichni ostatní, proto jsem ho musel udělat. Takže se těším, že uvidím někoho jiného, kdo převezme Tolkienův svět.“ No a jak se vlastně těšíte vy? Byli byste rádi, kdyby se Jackson na seriálu podílel, ať už více či méně? Dejte vědět v komentářích! 

Pro trochu té nostlagie si zde můžete připomenout moment, kdy třetí díl trilogie Pána prtsenů, Návrat krále, vyhrál Oscara za nejlepší film předáním od samotného mistra filmaře, Spielberga. V galerii zhlédněte sérii fotek z natáčení Pána prstenů.

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Tomas | 09.10.2018 17:16
Jackson si už svoju prácu odviedol, takže rád by som videl pohľad na Stredozem aj od iného filmára. A mimo to mi v Hobbitovi dosť vadilo to jeho megalomanstvo, takže som rád, keď dá ruky od toho preč.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu