Shameless: Odchází další hvězda seriálu

Shameless: Odchází další hvězda seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Po Emmy Rossum odchází další z hlavních aktérů seriálu Shameless.

Cameron Monaghan, představitel Iana Gallaghera, opouští seriál Shameless. Oznámil to prostřednictvím Instagramu s tím, že seriál opustí ihned po další epizodě právě vysílané 9. série. Jeho rozhodnutí není náhlé. Jak sám vysvětluje, o tom, že končí v Shameless, věděl už rok, držel to však v tajnosti. Chtěl, aby pro fanoušky byla 9. série překvapivá. 

Herci a jejich konec: 5 nejpodivnějších televizních odchodů
 

Ve svém dlouhém vyjádření, viz níže, vyjadřuje vděčnost tvůrcům, fanouškům i všem ostatním, kteří se na seriálu podíleli a poukazuje na skutečnost, že se seriálem 10 let zrál a rostl. Když natáčet pilot, bylo mu totiž pouhých 15 let!

Oznámení přišlo plus mínus měsíc po oznámení odchodu Emmy Rossum, představitelky Fiony Gallagher, která seriál opouští z vlastní vůle. Tvůrce seriálu k jejímu rozhodnutí řekl: "Vždycky je to hořkosladké, když se některý z členů ansámblu rozhodne odejít, ale Fiona tu bude mít dveře vždy otevřené, ať by mělo jít o návštěvu nebo o trvalý návrat," řekl.

Tak snad už nikdo další...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have been a series regular on this show for roughly ten years. I was the tender age of fifteen when we shot the pilot, and I came of age in so many ways, both legally and personally. I was very lucky to mature and grow with this show. Experiencing so many firsts, maturing as an actor, a professional, and a human. In the process gaining friends, family, and the best coworkers a very lucky actor could ask for, and for this I can be nothing but gracious. All good things come to an end. An old cliche, but one that rings true with a sincerity and clarity especially in moments like these. Everything ends. The next episode will be my last. I have known since last year, but I didn’t want to give it away too early as I wanted this season to be a surprise for the audience, allowing them to experience Ian’s unsure journey with his character. This role has been a joy to inhabit, a wild and special ride, and I’d like to thank #Shameless as well as you, the viewers, for being there with him. Goodbye, Ian Clayton Gallagher. We’ll meet again?

Příspěvek sdílený Cameron Monaghan (@cameronmonaghan),

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu